Zöldség kiszállítás éttermeknek, hoteleknek, üzleteknek. Zöldség nagykereskedelem.

+36706246020
HÁZHOZ RENDELEK

Zöldség és gyümölcs kiszállítás magánszemélyeknek, irodáknak

HÁZHOZ RENDELEK
LÉPJÜNK KAPCSOLATBA

Zöldség és gyümölcs nagykereskedelem üzleteknek

LÉPJÜNK KAPCSOLATBA
×
Kérje ajánlatunkat
Név
Telefonszám
Email cím
Üzenet

Zöldség nagykereskedelem

 

Nagykereskedésünkben számos hazai és külföldi termelőtől érkező zöldség és gyümölcs kapható. Üzleteknek, szupermarketeknek, delikátesz boltoknak, éttermeknek és hoteleknek szállítunk hazai és import zöldséget, gyümölcsöt. A legjobb beszállítókkal dolgozunk, velük folyamatosan kapcsolatban állunk nemcsak Magyarországon, hanem külföldön is.

 

Több éves beszerzési és kiszállítási tapasztalattal rendelkezünk, holland anyacégünk által pedig a termékek minősége is garantált.  

 

A hazai szezonális árukat direktben szerezzük be magyar kis és közepes termelőktől, míg szezonon kívüli vagy a nem honos zöldséget és gyümölcsöt Hollandiából, Spanyolországból, Olaszországból importáljuk heti rendszerességgel. A direkt kapcsolat a termelői partnerekkel a külföldi áruk esetén is fennáll. 

 

A közvetlen termelői kapcsolatoknak köszönhetően nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a szedéstől a lehető legrövidebb időn belül juttassuk el a termékeket ügyfeleinkhez, különös figyelmet fordítva az optimális szállítási és tárolási körülményekre.

 

Kérem az ajánlatukat és a teljes terméklistát.Friss zöldséget és gyümölcsöt szállítunk magánszemélyeknek, üzleteknek, cégeknek, irodáknak Budapesten és az agglomerációban. Rendelj online zöldséget és gyümölcsöt, klikkelj a HÁZHOZ RENDELEK menüpontra!
Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient