Friss, vegyszermentes, egészséges zöldségek és gyümölcsök

+36706246020
Kérje ajánlatunkat

Gyümölcs irodáknak

Kérje ajánlatunkat
Kérje ajánlatunkat

Zöldség és gyümölcs nagykereskedelem

Kérje ajánlatunkat
×
Kérje ajánlatunkat
Név
Telefonszám
Email cím
Üzenet

Egészséges, vegyszermentes zöldségek és gyümölcsök a kínálatunkban

Vegyszermentes gyümölcsök a munkahelyen is? Egészségtudatos cégeknél már ez sem elérhetetlen, mert rendszeresen rendelnek gyümölcskosarat az irodába.

AMINORET szermaradékmentes technológia

Sokan egyáltalán nem tudjuk, honnan származnak élelmiszereink. A GROENK Hungarynél arra törekszünk, hogy felelős partnerként, környezettudatos gazdálkodók friss, jóízű és egészséges termékeit juttassuk el Önhöz nap mint nap.

 

A Bio-Racionális termesztési modellen alapul az AMINORET® szermaradékmentes termesztés, mely a talajélet és a talaj termőképességének megőrzésén, annak növelésén, a növényi immunrendszer erősítésén alapszik. Környezettudatos, miközben a termesztők és fogyasztók egészségét is védi. 

 

Ez az ún. Bio-Racionális termesztési modell nem más, mint eszköztár a kockázatokat rejtő és nem fenntartható technológiák fokozatos felváltására. A modell lehetőséget teremt a tiszta, jóízű, egészséges zöldség-gyümölcs költséghatékony termesztésére, ezzel megteremti az alapját a hosszútávon is fenntartható termelésnek.

 

A technológia három alappillére

  • a talajélet,
  • a növényi immunrendszer erősítése és
  • biostimulátorok alkalmazása

A szabadalmaztatott technológia birtokosával való együttműködésünknek köszönhetően mostantól egyre több garantáltan vegyszermentes technológiával termesztett zöldség és gyümölcs szerepel majd a kínálatunkban, így a céges gyümölcskosarakban és a házhozszállított gyümölcs rendelésekben is.

Fantasztikusan roppanó zöldségek, ízletes gyümölcsök: paradicsom, különféle paprikák, uborka, hagymák, brokkoli, karfiol, bogyós gyümölcsok, sárgabarack és számos más zöldség és gyümölcs.

Ezeket a termékeket külön is jelölni fogjuk termékajánlatainkban az AMINORET® logójával.

 

Hiszünk abban, hogy ha élelmiszereink helyi termelőktől származnak, maga az élelmiszer-előállítás is a helyi közösségeket erősíti. A termőföld javaiból a helyben élőknek méltányosan részesülniük kell. Amellett, hogy az ökogazdálkodás munkalehetőséget és bevételt biztosít, kíméli a környezetet és elősegíti a biológiai sokféleség megőrzését.

 

Irodáknak, cégeknek szállított gyümölcs kosaraink is ezzel a termelési technológiával termesztett gyümölcsöket tartalmaznak amikor csak lehet, csakúgy, mint az éttermeknek, üzleteknek szállított rendelések is. 

 

Keressék termékeinken az AMINORET® védjegyet!

 

AJÁNLATKÉRÉS: hello@groenk.hu

Kapcsolódó cikkek:

Cseresznye

asd

Gyümölcsök szezonalitása

2019-08-19

Import gyümölcs egész évben elérhető, de amikor csak lehet, a hazai, Magyarországon termett gyümölcsöt kínáljuk.  Egy gyümölcs kisokossal készültünk, melyből megtudható, melyik gyümölcs mikor terem itthon. 

Sárgabarack a céges gyümölcskosarakban

asd

Itt a sárgabarack szezon!

2019-07-20

A sárgabarack június végétől augusztus végéig terem Magyarországon, ezért is kerül mindig ilyenkor a cégeknek szállított gyümölcskosarakba a sárgabarack. 

Sárgadinnye az irodai gyümölcskosarakban is

asd

Sárgadinnye - a lédús nyári gyümölcs

2019-07-09

A sárgadinnye számos vitaminban és ásványianyagban bővelkedik, valamint rengeteg pozitív élettani hatása van. Mi irodai gyümöcs rendelésbe is ajánljuk a sárgadinnyét, még akkor is, ha kicsit kényelmetlenebb a fogyasztása a tisztítás és szeletelés miatt, ugyanis az általában 1,5 – 2 kg-os dinnyék 4 személlyel számolva pont fedezik egy ember napi gyümölcsszükségletét.

Friss zöldséget és gyümölcsöt szállítunk cégeknek, irodáknak és éttermeknek.
Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient