Bio zöldségek és gyümölcsök

+36706246020
HÁZHOZ RENDELEK

Zöldség és gyümölcs kiszállítás magánszemélyeknek, irodáknak

HÁZHOZ RENDELEK
LÉPJÜNK KAPCSOLATBA

Zöldség és gyümölcs nagykereskedelem üzleteknek

LÉPJÜNK KAPCSOLATBA
×
Kérje ajánlatunkat
Név
Telefonszám
Email cím
Üzenet

Bio, vegyszermentes zöldségek és gyümölcsök a kínálatunkban

Bio, vegyszermentes zöldségek és gyümölcsök is elérhetők kínálatunkban. 

AMINORET szermaradékmentes technológia

Sokan egyáltalán nem tudjuk, honnan származnak élelmiszereink. A GROENK-nél arra törekszünk, hogy felelős partnerként, környezettudatos gazdálkodók friss, jóízű és egészséges termékeit juttassuk el Önhöz nap mint nap.

 

Bio-Racionális termesztési modellen alapul az AMINORET® szermaradékmentes termesztés, mely a talajélet és a talaj termőképességének megőrzésén, annak növelésén, a növényi immunrendszer erősítésén alapszik. Környezettudatos, miközben a termesztők és fogyasztók egészségét is védi. 

 

Ez a termesztési modell nem más, mint eszköztár a kockázatokat rejtő és nem fenntartható technológiák fokozatos felváltására. A modell lehetőséget teremt a tiszta, jóízű, egészséges zöldség-gyümölcs költséghatékony termesztésére, ezzel megteremti az alapját a hosszútávon is fenntartható termelésnek. 

 

A technológia három alappillére

  • a talajélet,
  • a növényi immunrendszer erősítése és
  • biostimulátorok alkalmazása

A szabadalmaztatott technológia birtokosával való együttműködésünknek köszönhetően mostantól egyre több garantáltan vegyszermentes technológiával termesztett zöldség és gyümölcs szerepel majd a kínálatunkban, így a céges gyümölcskosarakban és a házhozszállított gyümölcs rendelésekben is.

Fantasztikusan roppanó zöldségek, ízletes gyümölcsök: paradicsom, különféle paprikák, uborka, hagymák, brokkoli, karfiol, bogyós gyümölcsok, sárgabarack és számos más zöldség és gyümölcs.

Ezeket a termékeket külön is jelölni fogjuk termékajánlatainkban az AMINORET® logójával.

 

Hiszünk abban, hogy ha élelmiszereink helyi termelőktől származnak, maga az élelmiszer-előállítás is a helyi közösségeket erősíti. A termőföld javaiból a helyben élőknek méltányosan részesülniük kell. Amellett, hogy az ökogazdálkodás munkalehetőséget és bevételt biztosít, kíméli a környezetet és elősegíti a biológiai sokféleség megőrzését.

 

Irodáknak, cégeknek szállított gyümölcs kosaraink is ezzel a termelési technológiával termesztett gyümölcsöket tartalmaznak amikor csak lehet, csakúgy, mint az éttermeknek, üzleteknek szállított rendelések is. 

 

Keressék termékeinken az AMINORET® védjegyet!

 

Rendeld meg a termékeket a zöldség és gyümölcs házhozszállítás webshopunkban! 

Kapcsolódó cikkek:

Balaton térkép

GROENK hírek, ajánlatok

Rendeld meg online és mi házhoz visszük a Balatonon is!

2020-06-06

Segítünk, hogy a Balatonnál valóban pihenni tudj és élvezni a nyarat! Ne a bevásárlással tötsd az időd, rendeld meg online és mi kiszállítjuk a Balaton északi és déli partján is, a főút melletti településekre.     

Balaton

GROENK hírek, ajánlatok

Vedd át rendelésed budaörsi raktárunkban, ha a Balatonra tartasz!

2020-05-09

Rendeld meg online és vedd fel az élelmiszer csomagod budaörsi raktárunkban, úton a Balatonra! Átvételi pontot alakítottuk ki Budaörsön a raktárunkban, hogy még kényelmesebb legyen a balatoni nyaralásod és ne kelljen a bevásárlással bajlódnod.  

Banán

GROENK hírek, ajánlatok

Érett vagy éretlen banán?

2020-05-08

Érett vagy éretlen banánt fogyasszunk? Tudj meg mindent a három legnépszerűbb gyümölcs egyikéről, a banánról!

Friss zöldséget és gyümölcsöt szállítunk magánszemélyeknek, üzleteknek, cégeknek, irodáknak Budapesten és az agglomerációban. Rendelj online zöldséget és gyümölcsöt, klikkelj a HÁZHOZ RENDELEK menüpontra!
Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient