Groenk

0 termék - 0 Ft

A vákumcsomagolás előnyei

Sokan kérdeztétek, hogy miért vákumozva érkeznek a kencéink és a ételeink hozzátok. 

Amellett, hogy a leghigiénikusabb csomagolási módszer, összeszedtem még pár pontot alább, hogy jobban megértsd. 

A vákumcsomagolás előnyei

Így működik a vákumcsomagolás. A vákumcsomagolás lényege.

A vákumozás során a vákumgép kiszívja az oxigént a csomagolásból és ezután forrasztja össze a zacskót. Ez a csomagolási módszer gátolja a baktériumok és penész képződését, mivel azokhoz oxigén kell - ezáltal sokkal tovább elállnak az ételek. 

 

A vákumcsomagolás megvédi az ételt a kiszáradástól, hiszen az étel teljes nedvességtartalma megmarad a tökéletes lezárás miatt. 

 

A friss ételek eltarthatósága vákumcsomagolva jelentősen megnő, közel egy hétig fogyaszthatók így. Ezáltal nincs szükség semmilyen tartósítószerre, akár nyaralásra is viheted magaddal, ha megfelelően van tárolva hűtőben, elállnak egészen sokáig. 

 

Hogyan tárold, ha már egyszer felbontottad a vákumzacskót?

Én otthonra is mindig vákumcsomagolt kencét viszek haza. A felbontása és tárolása sem macerás. A zacskó sarkát kivágom, majd fogyasztás után, ha még marad a tasakban étel, egy sima IKEA-s zacskózáró klipsszel lezárom és berakom a hűtőbe. 

 

Egy tipp vákumcsomagolt termékhez:

Ha fagyasztani szeretnéd az ételt, a vákumcsomagolás megvédi a fagyasztási sokktól is, így még fagyasztva is megnő az eltarthatóság. 

Mondok egy példát. Míg egy friss hús lefagyasztva általában 6 hónapig áll el, vákumcsomagolt húst ha lefagyasztasz, 2-3 évig is tökéletesen fogyasztható. 

Forgalmazott márkák

a nálunk elérhető termékek kiválasztásánál egy dolog vezérel minket: jót enni! a lehető legfinomabb hozzávalókat és ínyencségeket válogattuk össze neked magyar és külföldi beszállítóktól és termelőktől. büszkék vagyunk partereinkre!


Vélemények, referenciák

köszönjük a szép szavakat, nagyon sok energiát adtok nekünk nap mint nap. igyekszünk folyamatosan fejlődni és újabb és újabb finomsággal bővülni.

precíz, gondos, szép

Kedves Csapat! Egyszerűen odáig vagyok meg vissza, ahogyan csomagoljátok a ládába a rendelést: precíz, gondos, helykihasználásból is ötös és szép, már ránézni is jó!  Szóval újfent köszönöm, arról nem beszélve, hogy az áru is mindig tökéletes. Üdv: Zsuzsa

rövid határidővel és megbízhatóak vagytok

Kedves Emese és Balázs! Nagyon örülök, hogy Rátok találtam! Gratulálok a gyors és rugalmas váltáshoz, és köszönöm a munkátokat!  Nagy segítség, hogy szép árut hoztok, megfizethetően,  rövid határidővel, és megbízhatóak vagytok. További  jó munkát, és a következő szállítmányig is. Köszönöm, Ágnes

máskor is tőletek fogok vásárolni

Csodálatos az áru, amit kaptam. Nagyon meg vagyok elégedve mindennel. Máskor is tőletek fogunk vásárolni és ajánlani is foglak titeket, mert ha a piacra mentem volna, én is ilyen árut válogattam volna magamnak. Eszter

fantasztikus tökéletes szállítmány

Kedves Groenk! Csak köszönetet szeretnék mondani a fantasztikus tökéletes szállítmányért! Minden gyönyörű és fantasztikusan kedves szállítokkal érkezett, hozzánk és nagymamámhoz is (oda is rendeltünk). Megkönnyeztem a gyönyörű nagy petrezselymet. Szóval nagyon nagyon nagyon köszönjük! A legjobb, hogy vagytok mindig, de főleg most! Kitartást és egészséget kívánok, Marianna

szép termékek, színvonalas kiszolgálás

Ígéretük szerint időben megérkezett a megrendelt szállítmány, gyönyörűen összekészítve, szép termékek, színvonalas kiszolgálás, mindenkinek ajánlani fogom. Köszönjük szépen!

Groenk

Élelmiszer házhozszállítás Budapesten, az agglomerációban, a Velence-tónál, Székesfehérváron és a Balatonon.

iratkozz fel hírlevelünkre!

Klikkelj, töltsd ki az űrlapot és nézd meg az inboxodat.


FELIRATKOZOM
Közösségi média

Itt is elérsz minket!


TERMÉKEINK
INFORMÁCIÓ
PROFILOM
KAPCSOLAT

+36 70 624 6020

sales@groenk.com

X

Kosarad

Groenk Megvásárolom