Kérjen sárgadinnyét is az irodai gyümölcs rendelésében!

+36706246020
Kérje ajánlatunkat

Gyümölcs irodáknak

Kérje ajánlatunkat
Kérje ajánlatunkat

Zöldség és gyümölcs nagykereskedelem

Kérje ajánlatunkat
×
Kérje ajánlatunkat
Név
Telefonszám
Email cím
Üzenet

Sárgadinnye - a lédús nyári gyümölcs

A sárgadinnye számos vitaminban és ásványianyagban bővelkedik, valamint rengeteg pozitív élettani hatása van. Mi irodai gyümöcs rendelésbe is ajánljuk a sárgadinnyét, még akkor is, ha kicsit kényelmetlenebb a fogyasztása a tisztítás és szeletelés miatt, ugyanis az általában 1,5 – 2 kg-os dinnyék 4 személlyel számolva pont fedezik egy ember napi gyümölcsszükségletét.

Sárgadinnye az irodai gyümölcskosarakban is

Gazdag A-vitaminban, ami például a haj és a köröm szépségéért és egészségéért felelős. De bőségesen található még benne B-vitamin, így kedvező hatással van az idegrendszer és az agy működésére valamint C-vitamin is, ami erősíti az immunrendszert.

 

A vitaminokon túl a sárgadinnye ásványianyag-tartalma is jelentős. A benne lévő kálium vízhajtó hatása révén segít a szervezetnek megszabadulni a nem oda való anyagoktól, amivel nemcsak a fogyást támogatja, illetve a túlsúlyosság és az elhízás megelőzésében játszik közre, hanem a megelőzésben is fontos szerepet tölt be - többek között a szív- és érrendszer működését is pozitívan befolyásolja.

 

A sárgadinnyében nagyobb mennyiségű kalcium és foszfor is található, amelyek a csontok és a fogak egészségéhez elengedhetetlenek.

 

Rosttartalma kifejezetten magas, ezért kiváló segítség lehet az emésztés, különösen a bél egészségének megőrzésére.  Rendszeres fogyasztása helyreállítja a megfelelő gyomor- és bélműködést, tisztítja és egészségesen tartja a bélrendszert, segít a méregtelenítésben

 

Nem utolsó sorban a sárgadinnye nagy százalékban tartalmaz vizet, így ha rendszeresen fogyasztjuk, azzal segítjük a szervezet folyadékszükségletének biztosítását is. 

 

Fontos, hogy a megfelelő érettségű sárgadinnyét fogyasszuk, de mégis hogyan válasszuk ki a boltban a jó dinnyét?

 

A sárgadinnye érettségi fokának megállapítása az indánál kezdődik. Ha olyan puha az indánál, hogy benyomható, áttörhető a vastag héj, akkor az bizonyosan rossz: túlérett vagy már poshadt. Ugyanakkor, ha az indacsonknál túl kemény, akkor még éretlen. 
Ezért a tuti tipp: a jó sárgadinnye az indánál közepesen puha, az íze pedig akkor lesz jó, ha az illata még a héjon keresztül is elárulja magát. 

 

Tegyen egy próbát: rendeljen gyümölcsöt a munkahelyére és lépjen be az Ön cége is az egészségtudatos cégek közé.

 

Kérje ajánlatunkat, hogy az Ön cégének is szállítsunk rendszeresen gyümölcsöt. 

Kapcsolódó cikkek:

Cseresznye

asd

Gyümölcsök szezonalitása

2019-08-19

Import gyümölcs egész évben elérhető, de amikor csak lehet, a hazai, Magyarországon termett gyümölcsöt kínáljuk.  Egy gyümölcs kisokossal készültünk, melyből megtudható, melyik gyümölcs mikor terem itthon. 

Sárgabarack a céges gyümölcskosarakban

asd

Itt a sárgabarack szezon!

2019-07-20

A sárgabarack június végétől augusztus végéig terem Magyarországon, ezért is kerül mindig ilyenkor a cégeknek szállított gyümölcskosarakba a sárgabarack. 

Friss zöldséget és gyümölcsöt szállítunk cégeknek, irodáknak és éttermeknek.
Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient