Sárgadinnye - lédús nyári gyümölcs az irodában is

+36706246020
Kérje ajánlatunkat

Gyümölcs irodáknak

Kérje ajánlatunkat
Kérje ajánlatunkat

Zöldség és gyümölcs nagykereskedelem

Kérje ajánlatunkat
×
Kérje ajánlatunkat
Név
Telefonszám
Email cím
Üzenet

Sárgadinnye - a lédús nyári gyümölcs

A sárgadinnye számos vitaminban és ásványianyagban bővelkedik, valamint rengeteg pozitív élettani hatása van. Mi irodai gyümöcs rendelésbe is ajánljuk a sárgadinnyét, még akkor is, ha kicsit kényelmetlenebb a fogyasztása a tisztítás és szeletelés miatt, ugyanis az általában 1,5 – 2 kg-os dinnyék 4 személlyel számolva pont fedezik egy ember napi gyümölcsszükségletét.

Sárgadinnye az irodai gyümölcskosarakban is

Gazdag A-vitaminban, ami például a haj és a köröm szépségéért és egészségéért felelős. De bőségesen található még benne B-vitamin, így kedvező hatással van az idegrendszer és az agy működésére valamint C-vitamin is, ami erősíti az immunrendszert.

 

A vitaminokon túl a sárgadinnye ásványianyag-tartalma is jelentős. A benne lévő kálium vízhajtó hatása révén segít a szervezetnek megszabadulni a nem oda való anyagoktól, amivel nemcsak a fogyást támogatja, illetve a túlsúlyosság és az elhízás megelőzésében játszik közre, hanem a megelőzésben is fontos szerepet tölt be - többek között a szív- és érrendszer működését is pozitívan befolyásolja.

 

A sárgadinnyében nagyobb mennyiségű kalcium és foszfor is található, amelyek a csontok és a fogak egészségéhez elengedhetetlenek.

 

Rosttartalma kifejezetten magas, ezért kiváló segítség lehet az emésztés, különösen a bél egészségének megőrzésére.  Rendszeres fogyasztása helyreállítja a megfelelő gyomor- és bélműködést, tisztítja és egészségesen tartja a bélrendszert, segít a méregtelenítésben

 

Nem utolsó sorban a sárgadinnye nagy százalékban tartalmaz vizet, így ha rendszeresen fogyasztjuk, azzal segítjük a szervezet folyadékszükségletének biztosítását is. 

 

Fontos, hogy a megfelelő érettségű sárgadinnyét fogyasszuk, de mégis hogyan válasszuk ki a boltban a jó dinnyét?

 

A sárgadinnye érettségi fokának megállapítása az indánál kezdődik. Ha olyan puha az indánál, hogy benyomható, áttörhető a vastag héj, akkor az bizonyosan rossz: túlérett vagy már poshadt. Ugyanakkor, ha az indacsonknál túl kemény, akkor még éretlen. 
Ezért a tuti tipp: a jó sárgadinnye az indánál közepesen puha, az íze pedig akkor lesz jó, ha az illata még a héjon keresztül is elárulja magát. 

 

Tegyen egy próbát: rendeljen gyümölcsöt a munkahelyére és lépjen be az Ön cége is az egészségtudatos cégek közé.

 

Tekintse meg fix gyümölcskosár ajánlatainkat vagy kérje egyedi ajánlatunkat az alábbi űrlap kitöltésével. 

 

Ajánlatkérés irodai gyümölcskosárra

Cég neve:

Telefonszám:

Email cím:

Kiszállítási cím:

Létszám:

Kiszállítás ideális időpontja:

Rendelkezésre álló összeg (amennyiben van ilyen kritérium):

Egyéb megjegyzés:

Kapcsolódó cikkek:

Két piros alma, melynek fogyasztása elég az egészség megőrzéséhez

GROENK hírek, ajánlatok

Gyümölcsfogyasztás Magyarországon

2019-09-29

EGÉSZSÉGMEGŐRZÉS = NAPI 400 GRAMM GYÜMÖLCS = NAPI 2 ALMA   Fogyassz naponta 400gramm gyümölcsöt az egészséged érdekében! Ez naponta két alma, nem is olyan beláthatatlan, ugye?

6 módszer a munkahelyi légkör javítására és a munkavállalók motiválására - infografika

GROENK hírek, ajánlatok

6 egyszerű módszer a jobb munkahelyi légkörért

2019-08-26

Nyár végén különösen fontos a munkavállalók visszaállásának segítése és felkészítése az év végi hajrára. Sokan tele energiával érkeztek vissza, de sokan szenvednek nyaralás utáni kedvetlenségtől, ami pszichológiailag bizonyítottan egy kihívás a cégeknek.  Ezért összeszedtünk 6 olyan egyszerű és gyorsan megvílósítható módszert, amellyel a munkavállalók motiválása és a munkahelyi légkör javítása könnyen megoldható – és mindezt egy inforgrafikában fogltuk most össze.   

Friss zöldséget és gyümölcsöt szállítunk cégeknek, irodáknak és éttermeknek.
Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient