Groenk

0 termék - 0 Ft

hozzávalók & ínyencségek

 

zöldséget, gyümölcsöt és gondosan összeválogatott élelmiszert szállítunk.

Zöldségeinket és gyümölcseinket magyar és nyugat-európai termelőpartnereinktől szerezzük be. Odafigyeléssel és sok időt ezzel töltve választjuk ki azokat a prémium élelmiszereket is, melyet nálunk találsz. Minden beszállítónkat személyesen ismerjük és minden terméket megkóstolunk, mielőtt polcunkra kerül.

Szeretünk jót enni, ez vezérel minket minden hozzávaló, alapanyag és ínyencség kiválasztásában. 

 

ismerj meg minket, ismerd meg történetünket!

Évekig zöldség és gyümölcs nagykereskedésként működtünk, egy teljesen más dinamikában. Éttermeknek és cégeknek szállítottunk árut. Majd 2020. márciusában jött a COVID és egyik napról a másikra minden átalakult...A kényszer szülte a váltást: az éttermi ügyfelek bezártak, a céges ügyfelek home-office-ba küldték az embereket. Egyik napról a másikra történt minden.

 

Március 14-e egy szombati nap volt. Ültünk otthonunkban a kanapén és próbáltuk kitalálni, merre tovább, hogyan éljük vajon túl ezt a nehéz időszakot, amely fogalmunk sincs meddig tart. Egy óra alatt született meg az ötlet a zöldség és gyümölcs házhozszállításról és még aznap mi magunk nekiláttunk a webshopunknak. Pontosan egy hétre rá, március 21-én indítottuk el az online rendelést és ezzal a házhozszállítást, március 23-án szállítottuk ki az első csomagot.

 

Rengeteg akadályt kellett leküzdeni, folyamatosan napi 16 órát dolgoztunk az első 3 hónapban. Nagyon sok rendszerszintű problémát oldottunk meg és oldunk meg mai napig is, de fejlesztünk, akarjuk csinálni és csak előre nézünk.

 

Ahogy az egyik barátunk mondta, más egy ilyen projektre 6 hónapig készül és tesztel - nekünk akkor, márciusban 6 napunk volt mindenre.

 

Sokat tanulunk Tőletek, folyamatosan fejlődünk, rengeteg új ötletünk van és csodálatos termékekkel bővültünk és bővülünk még. Szeretnénk egy olyan online delikát üzletet működtetni, ahol őszinte, természetes alapanyagokból készült élelmiszereket találsz, melyeket szeretettel szállítunk.

 

A kényszer szülte a groenk deli létrejöttét, de igazi szerelem-munka lett.

Köszönjük Nektek, hogy velünk vagytok! 

 

Emese & Balázs

 

tudod, mit jelent a groenk?

Mert mi nem :) A groenk szó nem jelent semmit, mégis köthető hozzánk. Balázs találta ki ezt a szót pár éve. 

 

hová szállítunk?

Budapest, a teljes agglomeráció, Budaörs, Törökbálint, Érd, Budakeszi, Telki, Budakalász, Nagykovácsi, Biatorbágy, Diósd, Etyek, Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Dunavarsány, Százhalombatta, Üröm, Solymár, Sóskút, Csömör, Kistarcsa, Nagytarcsa, Gödöllő, Alsónémedi, Ócsa, Gyál, Üllő, Dunakeszi, Fót, Szentendre, Martonvásár, Tárnok, Velencei-tó körüli települések, Székesfehérvár és április-október között a Balaton körüli települések

(Ha nem látod a városodat a listán, írj nekünk és ha közel van a zónánkhoz, felvesszük.)

Forgalmazott márkák

a nálunk elérhető termékek kiválasztásánál egy dolog vezérel minket: jót enni! a lehető legfinomabb hozzávalókat és ínyencségeket válogattuk össze neked magyar és külföldi beszállítóktól és termelőktől. büszkék vagyunk partereinkre!


Vélemények, referenciák

köszönjük a szép szavakat, nagyon sok energiát adtok nekünk nap mint nap. igyekszünk folyamatosan fejlődni és újabb és újabb finomsággal bővülni.

precíz, gondos, szép

Kedves Csapat! Egyszerűen odáig vagyok meg vissza, ahogyan csomagoljátok a ládába a rendelést: precíz, gondos, helykihasználásból is ötös és szép, már ránézni is jó!  Szóval újfent köszönöm, arról nem beszélve, hogy az áru is mindig tökéletes. Üdv: Zsuzsa

rövid határidővel és megbízhatóak vagytok

Kedves Emese és Balázs! Nagyon örülök, hogy Rátok találtam! Gratulálok a gyors és rugalmas váltáshoz, és köszönöm a munkátokat!  Nagy segítség, hogy szép árut hoztok, megfizethetően,  rövid határidővel, és megbízhatóak vagytok. További  jó munkát, és a következő szállítmányig is. Köszönöm, Ágnes

máskor is tőletek fogok vásárolni

Csodálatos az áru, amit kaptam. Nagyon meg vagyok elégedve mindennel. Máskor is tőletek fogunk vásárolni és ajánlani is foglak titeket, mert ha a piacra mentem volna, én is ilyen árut válogattam volna magamnak. Eszter

fantasztikus tökéletes szállítmány

Kedves Groenk! Csak köszönetet szeretnék mondani a fantasztikus tökéletes szállítmányért! Minden gyönyörű és fantasztikusan kedves szállítokkal érkezett, hozzánk és nagymamámhoz is (oda is rendeltünk). Megkönnyeztem a gyönyörű nagy petrezselymet. Szóval nagyon nagyon nagyon köszönjük! A legjobb, hogy vagytok mindig, de főleg most! Kitartást és egészséget kívánok, Marianna

szép termékek, színvonalas kiszolgálás

Ígéretük szerint időben megérkezett a megrendelt szállítmány, gyönyörűen összekészítve, szép termékek, színvonalas kiszolgálás, mindenkinek ajánlani fogom. Köszönjük szépen!

Groenk

Élelmiszer házhozszállítás Budapesten, az agglomerációban, a Velence-tónál, Székesfehérváron és a Balatonon.

iratkozz fel hírlevelünkre!

Klikkelj, töltsd ki az űrlapot és nézd meg az inboxodat.


FELIRATKOZOM
Közösségi média

Itt is elérsz minket!


TERMÉKEINK
INFORMÁCIÓ
PROFILOM
KAPCSOLAT

+36 70 624 6020

sales@groenk.com

X

Kosarad

Groenk Megvásárolom