Groenk

0 termék - 0 Ft

Paraszt sajtok Dunaharasztiból

4 egészen kivételes sajttal bővült kínálatunk. 

Ficsor Árpád dunaharaszti bio gazdaságában 220 marhát tenyészt. A takarányt is saját maguk termelik meg az állatok etetéséhez, de amikor lehet, a réten legelnek a marhák. 

Paraszt sajtok Dunaharasztiból

4 sajt került fel a kínálatra:

- Raklett sajt (VIII. Magyar Sajtmustra, aranyérem)

- Kemény sajt (Grand Champion díj, Csehország)

- Lyukas sajt

- Svájcer sajt

 

Ficsor Árpád gazdasága

Ficsor Árpád 1997-ben vágott bele a mezőgazdasági termelésbe. 220 magyar tarka szarvasmarhát tenyészt, bio szemléletben. A takarmányt is ők termelik maguknak közel 200 hektáron: kukoricát, lucerna-, zab- és rozsszenázst. A szarvasmarhák esznek-isznak, kisétálnak a mezőre, kicsit legelnek, vagy éppen csak sütkéreznek. Jó dolguk van, és meg is hálálják: ők adják az extra minőségű tejet a sajtkészítéshez.  

 

Farmukon a takarmány előállítástól a végtermékig, azaz a sajtig minden saját előállítású. A takarmányt zömében bérelt földeken, 200 hektáron termelik meg. 

 

A Paraszt Sajt titka

Azt mondja, az a titok, hogy a sajt életútját végig kíséri az első pillanattól, vagyis a tehenek takarmányozásától a kész sajtig – épp úgy, ahogyan a régi paraszti gazdálkodásban. Azzal a gondossággal, az állat szolgálatával, a természet tiszteletével és szeretetével. 

 

Paraszt Sajt

Árpiék 5 féle sajtot készítenek. Csak kéreg-kultúrás, félkemény-kemény sajtok készülnek a gazdaságban, melyek minimum 1,5-2 hónaposak, maximum 2 évesek. Egy sajt minél öregebb, annál markánsabb, intenzívebb íze van. 

 

Díjnyertes sajtok

Tavaly szeptemberben, Csehországban, Mikulovban a nemzetközi sajtversenyen nyertek Grand Champion díjat a Kemény Sajtukkal.  2020. szeptember 5-én Etyeken a VIII. Magyar Sajtmustrán pedig a Raklett Sajtjuk kapott aranyérmet.

 

Sajt rendelés, sajt online vásárlás. Sajt házhozszállítás. 

Forgalmazott márkák

a nálunk elérhető termékek kiválasztásánál egy dolog vezérel minket: jót enni! a lehető legfinomabb hozzávalókat és ínyencségeket válogattuk össze neked magyar és külföldi beszállítóktól és termelőktől. büszkék vagyunk partereinkre!


Vélemények, referenciák

köszönjük a szép szavakat, nagyon sok energiát adtok nekünk nap mint nap. igyekszünk folyamatosan fejlődni és újabb és újabb finomsággal bővülni.

precíz, gondos, szép

Kedves Csapat! Egyszerűen odáig vagyok meg vissza, ahogyan csomagoljátok a ládába a rendelést: precíz, gondos, helykihasználásból is ötös és szép, már ránézni is jó!  Szóval újfent köszönöm, arról nem beszélve, hogy az áru is mindig tökéletes. Üdv: Zsuzsa

rövid határidővel és megbízhatóak vagytok

Kedves Emese és Balázs! Nagyon örülök, hogy Rátok találtam! Gratulálok a gyors és rugalmas váltáshoz, és köszönöm a munkátokat!  Nagy segítség, hogy szép árut hoztok, megfizethetően,  rövid határidővel, és megbízhatóak vagytok. További  jó munkát, és a következő szállítmányig is. Köszönöm, Ágnes

máskor is tőletek fogok vásárolni

Csodálatos az áru, amit kaptam. Nagyon meg vagyok elégedve mindennel. Máskor is tőletek fogunk vásárolni és ajánlani is foglak titeket, mert ha a piacra mentem volna, én is ilyen árut válogattam volna magamnak. Eszter

fantasztikus tökéletes szállítmány

Kedves Groenk! Csak köszönetet szeretnék mondani a fantasztikus tökéletes szállítmányért! Minden gyönyörű és fantasztikusan kedves szállítokkal érkezett, hozzánk és nagymamámhoz is (oda is rendeltünk). Megkönnyeztem a gyönyörű nagy petrezselymet. Szóval nagyon nagyon nagyon köszönjük! A legjobb, hogy vagytok mindig, de főleg most! Kitartást és egészséget kívánok, Marianna

szép termékek, színvonalas kiszolgálás

Ígéretük szerint időben megérkezett a megrendelt szállítmány, gyönyörűen összekészítve, szép termékek, színvonalas kiszolgálás, mindenkinek ajánlani fogom. Köszönjük szépen!

Groenk

Élelmiszer házhozszállítás Budapesten, az agglomerációban, a Velence-tónál, Székesfehérváron és a Balatonon.

iratkozz fel hírlevelünkre!

Klikkelj, töltsd ki az űrlapot és nézd meg az inboxodat.


FELIRATKOZOM
Közösségi média

Itt is elérsz minket!


TERMÉKEINK
INFORMÁCIÓ
PROFILOM
KAPCSOLAT

+36 70 624 6020

sales@groenk.com

X

Kosarad

Groenk Megvásárolom