Groenk

0 termék - 0 Ft

Kezeletlen Meyer citrom

Kóstoltál már Meyer citromot? Ha igen, tudod, miért olyan különleges, ha nem, olvasd el cikkünket a Meyer citromról – garantáltan megjön a kedved a kipróbálásra.

Kezeletlen Meyer citrom

Magyar Meyer citrom lajosmizsei családi gazdaságból

Az első citromfákat közel húsz éve ültette el Lajosmizsén a Szőrös házaspár, Éva és András. A tanulóévek után, 4-5 éve kezdtek el kereskedni is a citrommal. Egyre többen rendelik házhoz ezt a különleges, illatos fajtájú citromot, elsősorban fűszeressége és különleges illata miatt. A magyar Meyer citrom novembertől február végéig kapható.

 

Mi a különbség a Meyer citrom és a normál citrom között?

Ahogy a fotón is látod, a citromoktól eltérő a mérete, hiszen kisebb, a formája, hiszen ducibb és sokkal puhább a húsa, valamint vékonyabb a héja.

meyer citrom és normál citrom

Honnan származik eredetileg a Meyer citrom? 

A Meyer citrom nevét Frank Nicholas Meyerről kapta, aki az Egyesült Államok mezőgazdasági minisztériuma megbízásából 1905-ben Ázsiába utazott, hogy új növényfajokat keressen és telepítsen be az Egyesült Államokba. Egészen hihetetlen, de összesen 2500 növényfajt gyűjtött össze és honosított meg, köztük a Meyer citromot, melyet róla neveztek el.  

 

Mitől különleges a Meyer citrom?

Kicsi, kerekded, fényes és viszonylag vékony héjú, narancsra emlékeztető citromról van szó.  Illatos héja, jóízű, karakteres ízvilága miatt citromos süteményeket, desszertek elkészítéséhez ajánljuk. A leve nem savanyú, sőt, inkább édeskés, az íze kellemes, de ha beleszagolsz, biztosan nem tudsz neki elleállni, egyből megcsap a friss citromillat! 

Egyik vásárlónk írta, miután megkapta rendelését: “A magyar Meyer citrom drága, de megéri az árát. Fantasztikusn csodás, életem legfinomabb citroma, fogok még venni!”

Meyer citrom

Miért rendelj otthonra Meyer citromot?

Desszertek és sütemények tökéletes alapanyaga, ráadásul mivel kezeletlenek, nyugodtan reszeld bele a héjukat is, ne csak a levét használd. 

Illata belengi az egész lakást!

 

Fontos, hogy tudd, a Meyer citrom november végétól február közepéig érhető el. 

 

Rendelj online Meyer citromot és mi házhoz szállítjuk. Meyer citrom házhozszállítás Budapesten, a teljes agglomerációban, a Velencei-tónál, Székesfehérváron és a Balatonon.

 

Forgalmazott márkák

a nálunk elérhető termékek kiválasztásánál egy dolog vezérel minket: jót enni! a lehető legfinomabb hozzávalókat és ínyencségeket válogattuk össze neked magyar és külföldi beszállítóktól és termelőktől. büszkék vagyunk partereinkre!


Vélemények, referenciák

köszönjük a szép szavakat, nagyon sok energiát adtok nekünk nap mint nap. igyekszünk folyamatosan fejlődni és újabb és újabb finomsággal bővülni.

precíz, gondos, szép

Kedves Csapat! Egyszerűen odáig vagyok meg vissza, ahogyan csomagoljátok a ládába a rendelést: precíz, gondos, helykihasználásból is ötös és szép, már ránézni is jó!  Szóval újfent köszönöm, arról nem beszélve, hogy az áru is mindig tökéletes. Üdv: Zsuzsa

rövid határidővel és megbízhatóak vagytok

Kedves Emese és Balázs! Nagyon örülök, hogy Rátok találtam! Gratulálok a gyors és rugalmas váltáshoz, és köszönöm a munkátokat!  Nagy segítség, hogy szép árut hoztok, megfizethetően,  rövid határidővel, és megbízhatóak vagytok. További  jó munkát, és a következő szállítmányig is. Köszönöm, Ágnes

máskor is tőletek fogok vásárolni

Csodálatos az áru, amit kaptam. Nagyon meg vagyok elégedve mindennel. Máskor is tőletek fogunk vásárolni és ajánlani is foglak titeket, mert ha a piacra mentem volna, én is ilyen árut válogattam volna magamnak. Eszter

fantasztikus tökéletes szállítmány

Kedves Groenk! Csak köszönetet szeretnék mondani a fantasztikus tökéletes szállítmányért! Minden gyönyörű és fantasztikusan kedves szállítokkal érkezett, hozzánk és nagymamámhoz is (oda is rendeltünk). Megkönnyeztem a gyönyörű nagy petrezselymet. Szóval nagyon nagyon nagyon köszönjük! A legjobb, hogy vagytok mindig, de főleg most! Kitartást és egészséget kívánok, Marianna

szép termékek, színvonalas kiszolgálás

Ígéretük szerint időben megérkezett a megrendelt szállítmány, gyönyörűen összekészítve, szép termékek, színvonalas kiszolgálás, mindenkinek ajánlani fogom. Köszönjük szépen!

Groenk

Élelmiszer házhozszállítás Budapesten, az agglomerációban, a Velence-tónál, Székesfehérváron és a Balatonon.

iratkozz fel hírlevelünkre!

Klikkelj, töltsd ki az űrlapot és nézd meg az inboxodat.


FELIRATKOZOM
Közösségi média

Itt is elérsz minket!


TERMÉKEINK
INFORMÁCIÓ
PROFILOM
KAPCSOLAT

+36 70 624 6020

sales@groenk.com

X

Kosarad

Groenk Megvásárolom