Groenk

0 termék - 0 Ft

Karácsonyi, szilveszteri és újévi kiszállításunk

Készülj velünk az ünnepekre: nyakunkon a karácsony és az újév! Tudd meg, mikor szállítunk az ünnepi időszakban.

Rendelj előre akár már most is, idősávra tudsz rendelni!

Karácsonyi, szilveszteri és újévi kiszállításunk

Karácsonykor mi is pihenünk pár napot, nagyon mozgalmas év áll mögöttünk. Amikor márciusban elkezdtük a COVID miatt a zöldség és gyümölcs házhozszállítást még nem gondoltuk, hogy karácsonykor már egy sokkal szélesebb kínálattal, online delikát üzletként működünk és rengeteg termékfejlesztéssel és üzletfejlesztéssel kapcsolatos tervet szövögetünk. Tudj meg többet rólunk a Rólunk menüben.

 

Mi is ünnepelünk karácsonykor, ezért időben szeretnénk értesíteni Téged a kiszállításunkról. Mivel idősávra tudsz nálunk rendelni, érdemes most leadni a rendelést, a karácsonyi idősávok már fent vannak a webshopban. Ne aggódj, módosítani még tudsz rajta, elég, ha a kiegészítésről dobsz nekünk egy emailt a sales@groenk.com email címre.

 

Karácsonyi kiszállításunk:

  • Karácsony előtti utolsó kiszállítási nap: 2020. december 23.
  • Karácsony utáni első kiszállítási nap: 2020. december 28.

Újévi kiszállításunk:

  • 2020. december 31-én és 2021. január 1-én nem szállítunk ki. 
  • 2021-es év első kiszállítási napja 2021. január 2.

 

Most írtam le először a 2021-et és nem is annyira fura :)

Karácsonyra ajánljuk ajándékainkat, ajándékutalványainkat, az alap élelmiszerek mellett karácsonyi házi süteményeinket, ünnepi borainkat. 

Szilveszterre mennyei mangalica kolbászokat, mangalica virslit, mangalica debrecenit és egy tokaji pezsgőt javaslunk. 

 

Békés ünnepekre hangolódást kívánunk! Keress bizalommal az online chaten, emailben vagy telefonon, ha kérdésed van a kiszállítással kapcsolatban.

 

Emese

Forgalmazott márkák

a nálunk elérhető termékek kiválasztásánál egy dolog vezérel minket: jót enni! a lehető legfinomabb hozzávalókat és ínyencségeket válogattuk össze neked magyar és külföldi beszállítóktól és termelőktől. büszkék vagyunk partereinkre!


Vélemények, referenciák

köszönjük a szép szavakat, nagyon sok energiát adtok nekünk nap mint nap. igyekszünk folyamatosan fejlődni és újabb és újabb finomsággal bővülni.

precíz, gondos, szép

Kedves Csapat! Egyszerűen odáig vagyok meg vissza, ahogyan csomagoljátok a ládába a rendelést: precíz, gondos, helykihasználásból is ötös és szép, már ránézni is jó!  Szóval újfent köszönöm, arról nem beszélve, hogy az áru is mindig tökéletes. Üdv: Zsuzsa

rövid határidővel és megbízhatóak vagytok

Kedves Emese és Balázs! Nagyon örülök, hogy Rátok találtam! Gratulálok a gyors és rugalmas váltáshoz, és köszönöm a munkátokat!  Nagy segítség, hogy szép árut hoztok, megfizethetően,  rövid határidővel, és megbízhatóak vagytok. További  jó munkát, és a következő szállítmányig is. Köszönöm, Ágnes

máskor is tőletek fogok vásárolni

Csodálatos az áru, amit kaptam. Nagyon meg vagyok elégedve mindennel. Máskor is tőletek fogunk vásárolni és ajánlani is foglak titeket, mert ha a piacra mentem volna, én is ilyen árut válogattam volna magamnak. Eszter

fantasztikus tökéletes szállítmány

Kedves Groenk! Csak köszönetet szeretnék mondani a fantasztikus tökéletes szállítmányért! Minden gyönyörű és fantasztikusan kedves szállítokkal érkezett, hozzánk és nagymamámhoz is (oda is rendeltünk). Megkönnyeztem a gyönyörű nagy petrezselymet. Szóval nagyon nagyon nagyon köszönjük! A legjobb, hogy vagytok mindig, de főleg most! Kitartást és egészséget kívánok, Marianna

szép termékek, színvonalas kiszolgálás

Ígéretük szerint időben megérkezett a megrendelt szállítmány, gyönyörűen összekészítve, szép termékek, színvonalas kiszolgálás, mindenkinek ajánlani fogom. Köszönjük szépen!

Groenk

Élelmiszer házhozszállítás Budapesten, az agglomerációban, a Velence-tónál, Székesfehérváron és a Balatonon.

iratkozz fel hírlevelünkre!

Klikkelj, töltsd ki az űrlapot és nézd meg az inboxodat.


FELIRATKOZOM
Közösségi média

Itt is elérsz minket!


TERMÉKEINK
INFORMÁCIÓ
PROFILOM
KAPCSOLAT

+36 70 624 6020

sales@groenk.com

X

Kosarad

Groenk Megvásárolom