Groenk

0 termék - 0 Ft

Karácsonyi ajándékötletek, karácsonyi ajándék házhozszállítása

Rendelj online karácsonyi ajándékcsomagot, mi kiszállítjuk! 

Sok-sok finomsággal, gyümölccsel, kézműves sajttal, szalámikkal, pezsgővel, borral, karácsonyi kekszekkel teli csodálatos ajándékkosarak házhozszállítása.

Karácsonyi ajándékötletek, karácsonyi ajándék házhozszállítása

 

A karácsonyi ajándékozás stresszes és az ajándékok beszerzése rengeteg időt besz igénybe. Ezért találtuk ki, hogy segítünk neked és olyan finomságokkal teli ajándékkosarakat készítünk, melyek garantáltan nagy sikert aratnak. Így nem kell a boltokat járnod és az ajándék beszerzésével töltened az időt. Nézz szét kínálatunkban, válaszd ki te magad az ajándékcsomag tartalmát. Kisebb és nagyobb értékben is találsz nálunk karácsonyi ajándékot. Gondolj kollégáidra, távoli ismerősökre vagy szeretteidre, mindenkinek találsz nálunk megfelelő karácsonyi ajándékot.

 

Két megoldást is kínálunk a megfelelő karácsonyi ajándék kiválasztására!

 

ajándékozz utalványt!

Hogyan küldhetsz utalványt ajándékba? Kövesd a lépéseket:

1. Rendeld meg tőlünk az utalványt, mintha árut rendelnél, döntsd el, hogy az utalványt Te szeretnéd továbbítani vagy mi küldjük emailben. 

2. Miután beérkezett a rendelés, én egyedi kuponkódot készítek Neked és egy nagyon szép email sablonba illesztem, melyet továbbítok vagy a Te vagy az ajándékozott email címére. 

3. A számlát a Te nevedre állítjuk és ki és utalással tudod rendezni. 

4. Az ajándékozott pedig boldogan használhatja fel a kuponkódot 6 hónapig. 

 

Az ajándékutalványokat az ajándékok menüben találod.

 

 

ajándékozz élelmiszercsomagot!

Bármilyen összetételű csomagot el tudunk készíteni ajándékba is, akár díszcsomagolással. 

A díszcsomagolást, az üdvözlőkártyát és a kiszállítást mi adjuk ajándékba!


Hogyan küldhetsz csomagot ajándékba? Kövesd a lépéseket:

1. Válaszd ki a termékeket, melyket ajándékba szeretnél küldeni, a szállítási címhez add meg azt, ahová küldenéd a csomagot. 

A megjegyzés rovatba írd be, hogy ajándékba küldöd - innen tudjuk, hogy üdvözlőkártyát és díszcsomagolást kérsz. 

2. Miután beérkezett a rendelés, mi időpontot egyeztetünk a kiszállításra. 

3. Figyelj arra, hogy az email címhez a Te emailedet add meg. A számlát a Te nevedre állítjuk ki és utalással tudod rendezni. 

4. Az ajándékozott pedig boldogan veszi át a csomagot és az üdvözlőkártyát :)

 

Segítünk az ideális csomagban. Ha kérdésed van a termékekkel kapcsolatban, az élő chat ablakban, telefonon vagy emailen is elérsz minket. 

 

Te megrendeled, mi kiszállítjuk. Mert jót enni jó!

 

Forgalmazott márkák

a nálunk elérhető termékek kiválasztásánál egy dolog vezérel minket: jót enni! a lehető legfinomabb hozzávalókat és ínyencségeket válogattuk össze neked magyar és külföldi beszállítóktól és termelőktől. büszkék vagyunk partereinkre!


Vélemények, referenciák

köszönjük a szép szavakat, nagyon sok energiát adtok nekünk nap mint nap. igyekszünk folyamatosan fejlődni és újabb és újabb finomsággal bővülni.

precíz, gondos, szép

Kedves Csapat! Egyszerűen odáig vagyok meg vissza, ahogyan csomagoljátok a ládába a rendelést: precíz, gondos, helykihasználásból is ötös és szép, már ránézni is jó!  Szóval újfent köszönöm, arról nem beszélve, hogy az áru is mindig tökéletes. Üdv: Zsuzsa

rövid határidővel és megbízhatóak vagytok

Kedves Emese és Balázs! Nagyon örülök, hogy Rátok találtam! Gratulálok a gyors és rugalmas váltáshoz, és köszönöm a munkátokat!  Nagy segítség, hogy szép árut hoztok, megfizethetően,  rövid határidővel, és megbízhatóak vagytok. További  jó munkát, és a következő szállítmányig is. Köszönöm, Ágnes

máskor is tőletek fogok vásárolni

Csodálatos az áru, amit kaptam. Nagyon meg vagyok elégedve mindennel. Máskor is tőletek fogunk vásárolni és ajánlani is foglak titeket, mert ha a piacra mentem volna, én is ilyen árut válogattam volna magamnak. Eszter

fantasztikus tökéletes szállítmány

Kedves Groenk! Csak köszönetet szeretnék mondani a fantasztikus tökéletes szállítmányért! Minden gyönyörű és fantasztikusan kedves szállítokkal érkezett, hozzánk és nagymamámhoz is (oda is rendeltünk). Megkönnyeztem a gyönyörű nagy petrezselymet. Szóval nagyon nagyon nagyon köszönjük! A legjobb, hogy vagytok mindig, de főleg most! Kitartást és egészséget kívánok, Marianna

szép termékek, színvonalas kiszolgálás

Ígéretük szerint időben megérkezett a megrendelt szállítmány, gyönyörűen összekészítve, szép termékek, színvonalas kiszolgálás, mindenkinek ajánlani fogom. Köszönjük szépen!

Groenk

Élelmiszer házhozszállítás Budapesten, az agglomerációban, a Velence-tónál, Székesfehérváron és a Balatonon.

iratkozz fel hírlevelünkre!

Klikkelj, töltsd ki az űrlapot és nézd meg az inboxodat.


FELIRATKOZOM
Közösségi média

Itt is elérsz minket!


TERMÉKEINK
INFORMÁCIÓ
PROFILOM
KAPCSOLAT

+36 70 624 6020

sales@groenk.com

X

Kosarad

Groenk Megvásárolom