Irodai gyümölcs kiszállítás Budapesten

+36706246020
Kérje ajánlatunkat

Gyümölcs irodáknak

Kérje ajánlatunkat
Kérje ajánlatunkat

Zöldség és gyümölcs nagykereskedelem

Kérje ajánlatunkat
×
Kérje ajánlatunkat
Név
Telefonszám
Email cím
Üzenet

Gyümölcsöt irodába?

Ön rendel már gyümölcsöt kollégáinak az irodába? Csatlakozzon az Ön cége is ahhoz a közel száz vállalathoz, akik rendszeresen rendelnek a kollégáknak gyümölcsöt. 

Irodai gyümölcs rendelés, gyümölcs kiszállítás irodáknak, cégeknek, gyümölcs szállítás Budapesten

Naponta kapunk megkeresését és ajánlatkérést irodáktól, irodaházaktól és cégektől, hogy akár heti többszöri gyümölcsrendelést adjanak le.

 

Egyre több cég tart munkahelyi gyümölcsnapokat, hogy ezzel támogassák a munkavállalók egészségmegőrzését és ezzel egy kedves nasst biztosítsanak a kollégáknak.

 

A cégek számára a vállalati egészségmenedzsment valójában egy jó eszköz, hogy megtartsák embereiket, hiszen a munkavállalók nagyon is értékelik, ha látják, hogy a menedzsment figyel rájuk, törődik velük.

 

Több éves tapasztalatunk van gyümölcs kiszállításban, különös figyelmet fordítunk a kiszerelésekre és a a szállítási, tárolási kondíciókra. Kérje ajánlatunkat és segítünk.

Kapcsolódó cikkek:

AMINORET szermaradékmentes technológia

asd

Egészséges, vegyszermentes zöldségek és gyümölcsök a kínálatunkban

2019-07-13

Nézz utána, hogy mit eszel!   Újdonság a GROENK Hungary kínálatában: AMINORET® szermaradékmentes technológiával előállított zöldségek és gyümölcsök. Tudjon meg többet erről a bioracionális termesztési modellről.

Sárgadinnye az irodai gyümölcskosarakban is

asd

Sárgadinnye - a lédús nyári gyümölcs

2019-07-09

A sárgadinnye számos vitaminban és ásványianyagban bővelkedik, valamint rengeteg pozitív élettani hatása van. Mi irodai kosarakba is ajánljuk a sárgadinnyét, még akkor is, ha kicsit kényelmetlenebb a fogyasztása a tisztítás és szeletelés miatt, ugyanis az általában 1,5 – 2 kg-os dinnyék 4 személlyel számolva pont fedezik egy ember napi gyümölcsszükségletét.

Irodai gyümölcs rendelés, gyümölcs kiszállítás irodáknak, cégeknek, gyümölcs szállítás Budapesten

asd

Irodai gyümölcs rendelés

2019-05-21

Dolgozói elégedettség növelése egyszerűen és olcsón: rendeljen gyümölcsöt kollégáinak az irodába.

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient