Irodai gyümölcs kiszállítás Budapesten

+36706246020
Kérje ajánlatunkat

Gyümölcs irodáknak

Kérje ajánlatunkat
Kérje ajánlatunkat

Zöldség és gyümölcs nagykereskedelem

Kérje ajánlatunkat
×
Kérje ajánlatunkat
Név
Telefonszám
Email cím
Üzenet

Gyümölcsöt irodába?

Ön rendel már gyümölcsöt kollégáinak az irodába? Csatlakozzon az Ön cége is ahhoz a közel száz vállalathoz, akik rendszeresen rendelnek a kollégáknak gyümölcsöt. 

Irodai gyümölcs rendelés, gyümölcs kiszállítás irodáknak, cégeknek, gyümölcs szállítás Budapesten

Naponta kapunk megkeresését és ajánlatkérést irodáktól, irodaházaktól és cégektől, hogy akár heti többszöri gyümölcsrendelést adjanak le.

 

Egyre több cég tart munkahelyi gyümölcsnapokat, hogy ezzel támogassák a munkavállalók egészségmegőrzését és ezzel egy kedves nasst biztosítsanak a kollégáknak.

 

A cégek számára a vállalati egészségmenedzsment valójában egy jó eszköz, hogy megtartsák embereiket, hiszen a munkavállalók nagyon is értékelik, ha látják, hogy a menedzsment figyel rájuk, törődik velük.

 

Több éves tapasztalatunk van gyümölcs kiszállításban, különös figyelmet fordítunk a kiszerelésekre és a a szállítási, tárolási kondíciókra. Kérje ajánlatunkat és segítünk.

Kapcsolódó cikkek:

Cseresznye

asd

Gyümölcsök szezonalitása

2019-08-19

Import gyümölcs egész évben elérhető, de amikor csak lehet, a hazai, Magyarországon termett gyümölcsöt kínáljuk.  Egy gyümölcs kisokossal készültünk, melyből megtudható, melyik gyümölcs mikor terem itthon. 

Sárgabarack a céges gyümölcskosarakban

asd

Itt a sárgabarack szezon!

2019-07-20

A sárgabarack június végétől augusztus végéig terem Magyarországon, ezért is kerül mindig ilyenkor a cégeknek szállított gyümölcskosarakba a sárgabarack. 

Friss zöldséget és gyümölcsöt szállítunk cégeknek, irodáknak és éttermeknek.
Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient