Groenk

0 termék - 0 Ft

Húsvéti ételkosár rendelés, húsvéti ajánlatok

A keresztény kultúra legnagyobb ünnepe a húsvét, a karácsony után a másik olyan ünnepünk, amelyhez a gasztronómia már régen alkalmazkodott. Szinte minden húsvétkor hagyományos húsvéti ételek kerülnek a terített asztalra.

Húsvéti ételkosár rendelés, húsvéti ajánlatok

Emlékszem, gyermekkoromban két teljes napig készültünk a húsvétra. Megállás nélkül sütöttünk-főztünk anyukámmal és nagymamámmal, hogy a locsolkodókat és a hozzánk érkező családot bőségesen vendégül tudjuk látni.

 

Mindig volt az asztalon főtt sonka, kolbász, mely természetesen a nagymamámék által vágott disznóból származott, de a frissen szedett tavaszi zöldségek, mint a retek és az újhagyma is elmaradhatatlanok voltak, csakúgy mint a klasszikus főtt tojás (szigorúan a nagymamám által nevelt tyúkok alól) és az anyukám sütötte húsvéti kalács. Mustár, tormakrém és savanyúság tették még ízesebbé ezeket a házi ételeket, melyek mellé a felnőtteknek persze a bor és a pálinka sem hiányozhatott :) Mivel családomnak virágkertészete volt, mindig friss, vágott virág díszítette az ünnepi asztalt.

 

Ennek szellemében és ezeket az emlékeket, ízeket, illatokat visszahozva most mi is készülünk a húsvétra!

 

Többféle húsvéti ételkosarat állítottunk össze neked, hogy egyszerűbb legyen a választás, február végén kerülnek fel a webshopba. A kosár alapját olyan finomságok adják, melyek már most is kaphatók polcainkon. Összeválogattuk neked azokat a klasszikus húsvéti ételeket, melyeket mi is szívesen fogyasztunk az ünnepek alatt és melyek elmaradhatalan részei egy húsvéti családi ebédnek.

 

 

Hogy mik ezek a klasszikus húsvéti ételek? Mit tartalmas egy húsvéti ételkosár?

 

Lássuk, hogyan hozzuk vissza gyerekkorunk emlékeit :)

 

 

Az alap húsvéti ételkosárban mindenféle ínyencség benne lesz:

A kosár hamarosan felkerül polcainkra fotóval és árral együtt!

 

Alap húsvéti ételkosarunk két további termékkel is bővülhet.

Kérheted a kosarad borral (választhatsz majd fehér és vörös bor közül), vagy kérhetsz hozzá egy csokor frissen szedett tulipánt is, mely Balázs édesanyjának kertészetéből érkezik.

 

Ha pedig mindent egyben szeretnél, a klasszikus húsvéti étel finomságokat, a bort és a tulipánt, akkor a legnagyobb kosarunkat választod majd.

 

FEBRUÁR VÉGÉN MÁR A WEBSHOPBAN!

 

 

Húsvéti ételkosár ajándékba?

Velünk ez is megoldható. A szállítási címhez írd oda az ajándékozott címét és telefonszámát, arra figyelj, hogy az email cím maradjon a tiéd. Mivel időpontra kéred majd a rendelést, a megadott idősávban érkezünk és visszük a csodás húsvéti ajándékkosarat!

 

 

Hagyományos húsvéti étel rendelés, húsvéti étel házhozszállítás Budapesten, a teljes agglomerációban, a Velencei-tónál és Székesfehérváron.

 

Forgalmazott márkák

a nálunk elérhető termékek kiválasztásánál egy dolog vezérel minket: jót enni! a lehető legfinomabb hozzávalókat és ínyencségeket válogattuk össze neked magyar és külföldi beszállítóktól és termelőktől. büszkék vagyunk partereinkre!


Vélemények, referenciák

köszönjük a szép szavakat, nagyon sok energiát adtok nekünk nap mint nap. igyekszünk folyamatosan fejlődni és újabb és újabb finomsággal bővülni.

precíz, gondos, szép

Kedves Csapat! Egyszerűen odáig vagyok meg vissza, ahogyan csomagoljátok a ládába a rendelést: precíz, gondos, helykihasználásból is ötös és szép, már ránézni is jó!  Szóval újfent köszönöm, arról nem beszélve, hogy az áru is mindig tökéletes. Üdv: Zsuzsa

rövid határidővel és megbízhatóak vagytok

Kedves Emese és Balázs! Nagyon örülök, hogy Rátok találtam! Gratulálok a gyors és rugalmas váltáshoz, és köszönöm a munkátokat!  Nagy segítség, hogy szép árut hoztok, megfizethetően,  rövid határidővel, és megbízhatóak vagytok. További  jó munkát, és a következő szállítmányig is. Köszönöm, Ágnes

máskor is tőletek fogok vásárolni

Csodálatos az áru, amit kaptam. Nagyon meg vagyok elégedve mindennel. Máskor is tőletek fogunk vásárolni és ajánlani is foglak titeket, mert ha a piacra mentem volna, én is ilyen árut válogattam volna magamnak. Eszter

fantasztikus tökéletes szállítmány

Kedves Groenk! Csak köszönetet szeretnék mondani a fantasztikus tökéletes szállítmányért! Minden gyönyörű és fantasztikusan kedves szállítokkal érkezett, hozzánk és nagymamámhoz is (oda is rendeltünk). Megkönnyeztem a gyönyörű nagy petrezselymet. Szóval nagyon nagyon nagyon köszönjük! A legjobb, hogy vagytok mindig, de főleg most! Kitartást és egészséget kívánok, Marianna

szép termékek, színvonalas kiszolgálás

Ígéretük szerint időben megérkezett a megrendelt szállítmány, gyönyörűen összekészítve, szép termékek, színvonalas kiszolgálás, mindenkinek ajánlani fogom. Köszönjük szépen!

Groenk

Élelmiszer házhozszállítás Budapesten, az agglomerációban, a Velence-tónál, Székesfehérváron és a Balatonon.

iratkozz fel hírlevelünkre!

Klikkelj, töltsd ki az űrlapot és nézd meg az inboxodat.


FELIRATKOZOM
Közösségi média

Itt is elérsz minket!


TERMÉKEINK
INFORMÁCIÓ
PROFILOM
KAPCSOLAT

+36 70 624 6020

sales@groenk.com

X

Kosarad

Groenk Megvásárolom