Groenk

0 termék - 0 Ft

A cold pressed juice-ok 5 előnye

Miért fogyasszunk hidegen préselt zöldséglevet? Milyen előnyei vannak a cold pressed juice-oknak? Miért tartanak meg minden tápanyagot?

Léböjtkúrát tervezel? Léböjt csomag, léböjtkúra rendelés esetén is keress minket!

A cold pressed juice 5 előnye!

A cold pressed juice-ok 5 előnye

A cold pressed juice-okban a lehető legtöbb tápanyag megmarad a zöldségből és gyümölcsből. 

Ezt a préseléses elkészítésnek köszönhetjük, először ezt kell megértenünk. Nem mindegy ugyanis, hogy a zöldséglevek hogyan készülnek.

 

Mi a cold pressed juice, azaz a hidegen préselt zöldséglé?

A név az elkészítés módjára utal, ugyanis a cold pressing, azaz hidegen préselés egy speciális géppel történik. Míg a hagyományos facsarás és turmixolás során hő keletkezik és ezáltal a lé jelentősen veszít tápanyagértékéből, a hidegen préselés során nem keletkezik hő és minden tápérték megmarad. 

A préselés során ugyanis egy hidraulikus sajtolás és lassú őrlés történik, hatalmas erő dolgozik azon, hogy a zöldségekből és gyümölcsökből a legtöbb lé préselődjön ki. Az eljárás során semmilyen hőt és oxigént nem használunk, csak a préselés erejét, ami azt eredményezi, hogy így a lehető legtöbb tápanyag, ásványianyag és vitamin megmarad a lében – ellenben a hőkezeléssel, ahol a tápanyag nagy része elvész. 

 

A hidegen préselt levek kár 3 napig is frissek maradnak!

Sokan kérdezik, hogy meddig áll el a hidegen préselt zöldséglé.

Megfelelően hűtőben tárolva akár 3 napig is, de a legjobb, ha még a készítés napján elfogyasztod, így biztosan nem veszít a tápérékéből.

 

Akár üres gyomorra is fogyaszthatsz cold pressed juice-t!

Ha üres gyomorra fogyasztod, a tápanyag felszívódás rendkívül gyors. Azonban ha étkezéskor fogyasztod, a felszívódás lassú lesz. 

Egy dologra kell figyelned, a hidegen préselt levek koncentráltan tartalmazzák a cukrot, ezért óvakodj a túlfogyasztástól, mert a sok cukor bevitel ilyen koncentráltan nem egészséges. 

Nekem az jött be, ha reggeli helyett fogyasztom vagy ha délelőtt. Igyekeztünk olyan ízeket választani, ami nem nem okoznak savat, így nem terhelik meg a gyomrot. 

 

A hidegen présel lé méregtelenít és serkenti az emésztést.

Eleve egy plusz folyadékbevitel, ha akár napi 3dl cold pressed juice-t is fogyasztasz. 

Ezen felül a mindennapok során felgyülemlett méreganyagok szervezetből való kipucolásában és semlegesítésében is nagy szerepe van, pont a magas, koncentrált tápérték és vitamin mennyiség miatt. 

 

A három, méregtelenítésben részt vevő szervünkre hatnak, azaz a májra, a vesére és a bőrre.

 

Mivel a hidegen préselt levek kis mennyiségben tartalmaznak rostot, a szervezetnek nem kell a rost megemésztésére nagy energiát fordítani, így egyből hasznosulni tud minden bevitt tápanyag és vitamin. Ezért érzed már egy korty cold pressed juice fogyasztása után is, mintha egy lórúgásnyi energiád lenne. 

 

A bevitt folyadéknak és a gyorsan felszívódó tápanyagoknak köszönhetően pedig kifejezetten jót tesz a keringésnek is.

 

A cold pressed juice gátolja az arcbőr öregedését.

Nagyon sok hidegen préselt lé antioxidánsokban gazdag, ilyenek például a sárgarépát és spenótot tartalmazó leveink. 

 

Mit eredményez a bőrön, ha rendszeresen fogyasztasz cold pressed juice-t?

- Tisztább bőr, láthatóan kevesebb akné

- A kisebb ráncok feltöltődnek, ezáltal eltűnnek

- Bizonyítottan csökkentik a stresszt, ezáltal áttelesen is, de gátolják az öregedést. 

 

Léböjt csomag

Nagyon fontos néha egy kis diétát beiktatni, különösen a téli időszak étellel terhelt ünnepei után. Ha úgy döntesz, belefogsz egy léböjt kúrába, érdemes orvossal vagy dietetikussal konzultálnod.  

Léböjtkúra esetén is nagyszerű választás a saját készítésű juice-aink. A 6 íz pont elég arra, hogy megfelelő választásod legyen és ne legyen unalmas a léböjtkúra.

Rendeld meg online és mi kiszállítjuk a léböjtkúra csomagodat!

 

 

Nézz szét cold pressed juice kínálatunkban, 6 olyan ízkombinációt raktunk össze, amit ha rendszeresen fogyasztasz, biztosan sokat teszel egészséged megőrzése érdekében. És még az öregedést is gátolod :)

 

Hidegen préselt lé rendelés, cold pressed juice vásárlás. Cold pressed juice online rendelés és házhozszállítása. 

Forgalmazott márkák

a nálunk elérhető termékek kiválasztásánál egy dolog vezérel minket: jót enni! a lehető legfinomabb hozzávalókat és ínyencségeket válogattuk össze neked magyar és külföldi beszállítóktól és termelőktől. büszkék vagyunk partereinkre!


Vélemények, referenciák

köszönjük a szép szavakat, nagyon sok energiát adtok nekünk nap mint nap. igyekszünk folyamatosan fejlődni és újabb és újabb finomsággal bővülni.

precíz, gondos, szép

Kedves Csapat! Egyszerűen odáig vagyok meg vissza, ahogyan csomagoljátok a ládába a rendelést: precíz, gondos, helykihasználásból is ötös és szép, már ránézni is jó!  Szóval újfent köszönöm, arról nem beszélve, hogy az áru is mindig tökéletes. Üdv: Zsuzsa

rövid határidővel és megbízhatóak vagytok

Kedves Emese és Balázs! Nagyon örülök, hogy Rátok találtam! Gratulálok a gyors és rugalmas váltáshoz, és köszönöm a munkátokat!  Nagy segítség, hogy szép árut hoztok, megfizethetően,  rövid határidővel, és megbízhatóak vagytok. További  jó munkát, és a következő szállítmányig is. Köszönöm, Ágnes

máskor is tőletek fogok vásárolni

Csodálatos az áru, amit kaptam. Nagyon meg vagyok elégedve mindennel. Máskor is tőletek fogunk vásárolni és ajánlani is foglak titeket, mert ha a piacra mentem volna, én is ilyen árut válogattam volna magamnak. Eszter

fantasztikus tökéletes szállítmány

Kedves Groenk! Csak köszönetet szeretnék mondani a fantasztikus tökéletes szállítmányért! Minden gyönyörű és fantasztikusan kedves szállítokkal érkezett, hozzánk és nagymamámhoz is (oda is rendeltünk). Megkönnyeztem a gyönyörű nagy petrezselymet. Szóval nagyon nagyon nagyon köszönjük! A legjobb, hogy vagytok mindig, de főleg most! Kitartást és egészséget kívánok, Marianna

szép termékek, színvonalas kiszolgálás

Ígéretük szerint időben megérkezett a megrendelt szállítmány, gyönyörűen összekészítve, szép termékek, színvonalas kiszolgálás, mindenkinek ajánlani fogom. Köszönjük szépen!

Groenk

Élelmiszer házhozszállítás Budapesten, az agglomerációban, a Velence-tónál, Székesfehérváron és a Balatonon.

iratkozz fel hírlevelünkre!

Klikkelj, töltsd ki az űrlapot és nézd meg az inboxodat.


FELIRATKOZOM
Közösségi média

Itt is elérsz minket!


TERMÉKEINK
INFORMÁCIÓ
PROFILOM
KAPCSOLAT

+36 70 624 6020

sales@groenk.com

X

Kosarad

Groenk Megvásárolom