Groenk

0 termék - 0 Ft

Több mint 200 éves erdélyi receptúra - Ghaurved mustárok és ketchup

Több mint 200 éves erdélyi családi receptúra alapján készülnek a tartósítószer mentes, Great Taste díjas Ghaurved mustárok és ketchup Tótszentmártonban, Vereckei Ágnes üzemében.

Több mint 200 éves erdélyi receptúra - Ghaurved mustárok és ketchup

A kezdetek – 200 éves erdélyi hagyomány Zalában továbbfejlesztve

A Ghaurved megálmodója, Vereckei Ágnes régi kedves ismerősétől, az Erdélyből származó Patakfalvi Jutka nénitől ismerte meg a mustárkészítés fortélyait és vásárolta meg Jutka néni mustárkészítő gépét, miután a “mester” úgy döntött, kora miatt nem folytatja tovább a vállalkozását. Mivel Jutka néni nagyon sajnálta volna, ha a többb száz éves családi receptúra csak úgy feledésbe vész, örömmel adta el a gépet és adta át minden tudását Ágnesnek. A most már Valkonyán élő, kertész- és élelmiszeripari mérnök végzettségű Vereckei Ágnes a dél-zalai Tótszentmártonban készíti ízes termékeit – nagy örömünkre. 


(Vereckei Ágnes, fotó: Magyar konyha magazin / Ghaurved facebook)

 

Jutka néni ma is részese a termékfejlesztési folyamatnak, az ő tudása is segítette Ágnest az újabb, a mai kor emberének ízlésvilágához illeszkedő termékek létrehozásában. Így bővülhettek újabb termékekkel, az évek alatt kínálatuk ketchuppal és kencékkel, többek között házi padlizsánkrémmel is kiegészült.

A Jutka néni által átadott családi receptúra, mellyel a Ghaurved mustárok készülnek, bizonyítottan több, mint 200 éves múltra tekint vissza. Gyökerei a középkori Erdélybe nyúlnak, a nem hivatalos iratok szerint is már több, mint 400 évesek.

A díjnyertes, ízes mustárokat a Mustár & Ketchup menüpontban találod, a Tartós élelmiszerek között.

 

Díjazott Ghaurved termékek

Munkájának elismerése, hogy a Magyar Konyha magazin 2016-ban az év legjobb 3 termelője közé választotta őt, 2019-ben pedig két termékük nemzetközi Great Taste díjat kapott. 

 

Miért pont a mustárral indult a Ghaurved sikere? 

A mustár az egyik legcsodálatosabb fűszernövényünk, amelynek több ezer éves kultúrája van. Már az ókori Mezopotámiában is használták a húsok tartósítására, a magyar fűszerkertekben is legalább 600 éve megtalálható.

 

Mit jelent a ghaurved szó?

Az idegenül csengő ghaurved szó ősi kifejezés, ami gyomorvédelmet jelent

 

Természetes minőség, tartósítószer mentes termékek

A Ghaurved mustárokban, kencékben és ketchupban nincs se tartósítószer, se ízfokozó, se sűrítőanyag. Rendeld meg a tartósítószer mentes mustárokat, próbáld ki és egyből érezni fogod a különbséget a boltban kapható mustár és e között a kézműves mustár között.

 

Milyen Ghaurved termékeket találsz nálunk?

A Mustár & Ketchup menüben találod ezeket az ízes termékeket:

Mustármagos ínyenc mustár

Tárkonyos mustár (Great Taste díjas)

Cukormentes mustár

Mézes-fokhagymás mustár

Ketchup

 

Rendeld meg online a díjnyertes Ghaurved termékeket, a mustárokat és ketchupot és mi házhoz szállítjuk. 

Mustárföld

Mustár virágzás

 

 

Forgalmazott márkák

a nálunk elérhető termékek kiválasztásánál egy dolog vezérel minket: jót enni! a lehető legfinomabb hozzávalókat és ínyencségeket válogattuk össze neked magyar és külföldi beszállítóktól és termelőktől. büszkék vagyunk partereinkre!


Vélemények, referenciák

köszönjük a szép szavakat, nagyon sok energiát adtok nekünk nap mint nap. igyekszünk folyamatosan fejlődni és újabb és újabb finomsággal bővülni.

precíz, gondos, szép

Kedves Csapat! Egyszerűen odáig vagyok meg vissza, ahogyan csomagoljátok a ládába a rendelést: precíz, gondos, helykihasználásból is ötös és szép, már ránézni is jó!  Szóval újfent köszönöm, arról nem beszélve, hogy az áru is mindig tökéletes. Üdv: Zsuzsa

rövid határidővel és megbízhatóak vagytok

Kedves Emese és Balázs! Nagyon örülök, hogy Rátok találtam! Gratulálok a gyors és rugalmas váltáshoz, és köszönöm a munkátokat!  Nagy segítség, hogy szép árut hoztok, megfizethetően,  rövid határidővel, és megbízhatóak vagytok. További  jó munkát, és a következő szállítmányig is. Köszönöm, Ágnes

máskor is tőletek fogok vásárolni

Csodálatos az áru, amit kaptam. Nagyon meg vagyok elégedve mindennel. Máskor is tőletek fogunk vásárolni és ajánlani is foglak titeket, mert ha a piacra mentem volna, én is ilyen árut válogattam volna magamnak. Eszter

fantasztikus tökéletes szállítmány

Kedves Groenk! Csak köszönetet szeretnék mondani a fantasztikus tökéletes szállítmányért! Minden gyönyörű és fantasztikusan kedves szállítokkal érkezett, hozzánk és nagymamámhoz is (oda is rendeltünk). Megkönnyeztem a gyönyörű nagy petrezselymet. Szóval nagyon nagyon nagyon köszönjük! A legjobb, hogy vagytok mindig, de főleg most! Kitartást és egészséget kívánok, Marianna

szép termékek, színvonalas kiszolgálás

Ígéretük szerint időben megérkezett a megrendelt szállítmány, gyönyörűen összekészítve, szép termékek, színvonalas kiszolgálás, mindenkinek ajánlani fogom. Köszönjük szépen!

Groenk

Élelmiszer házhozszállítás Budapesten, az agglomerációban, a Velence-tónál, Székesfehérváron és a Balatonon.

iratkozz fel hírlevelünkre!

Klikkelj, töltsd ki az űrlapot és nézd meg az inboxodat.


FELIRATKOZOM
Közösségi média

Itt is elérsz minket!


TERMÉKEINK
INFORMÁCIÓ
PROFILOM
KAPCSOLAT

+36 70 624 6020

sales@groenk.com

X

Kosarad

Groenk Megvásárolom