Groenk

0 termék - 0 Ft

Steve Jobs szerint

Pontosan ma egy éve, 2020. március 21-én indítottuk el webshopunkat. Nagyon sok minden történt azóta, fogadd szeretettel levelünket.

Steve Jobs szerint

Az Apple alapítója, Steve Jobs mondta a Stanfordon tartott beszédében 2005-ben, hogy ki kell derítenünk, hogy mi az, amit szeretünk. A munkánk tölti ki az életünk jelentős részét, ezért ha igazán elégedettek akarunk lenni az életben, hinnünk kell abban, hogy a jó munkát végezzük. Ez pedig csak úgy lehetséges, ha szeretjük, amit csinálunk. Ha még nem találtuk meg, keressük tovább, majd a szívünk megsúgja, ha megtaláltuk.

 

Nekünk pár hónapja megsúgta.

 

Pont egy éve, 2020. március 14-én szinte egy óra alatt találtuk ki a házhozszállítást, hogy “megmentsük” zöldség nagykereskedésünket és túléljük az akkor még rövidnek gondolt lezárást, egy héttel később, március 21-én indítottuk el webshopunkat. Azt hittük, hogy 2-3 hónapig majd házhoz szállítunk és aztán visszaáll az élet.

 

Hát nem így lett.

 

Azt már éreztük rögtön az elején, hogy nagyon szeretjük, amit csinálunk és különösen éreztük a szeretetet, a türelmet és a törődést, amit tőletek kaptunk. Biztosan sokat hibáztunk, de higgyétek el, a legjobbat szerettük volna adni nektek és mindig igyekeztünk tanulni a hibáinkból.

 

Nagyon köszönjük az elmúlt 1 évet. Örök hálánk minden vásárlásért és kedves szóért, visszajelzésért, segítettetek nekünk megtalálni azt, amiről Steve Jobs mesélt: megtaláltuk azt a munkát, amit szeretünk, és ehhez ti is kellettetek, nélkületek nem ment volna.

 

Egy biztos. Egy éve nem gondoltuk, hogy most, egy napsütétes márciusi vasárnapon a hamarosan nyíló velencei delikát üzletünkben és bisztrónkban leszünk és a végső simításokon dolgozunk - miközben nagyon élvezzük és szeretjük, amit csinálunk.

 

Vigyázzatok magatokra, ne adjátok fel a hitet Ti sem, egyszer vége lesz ennek a nehéz időszaknak is. Mi továbbra is házhoz szállítunk és hamarosan személyesen is várunk a velencei üzletünkben és bisztrónkban. Így nem csak mi megyünk hozzátok, hanem már ti is jöhettek hozzánk :)

 

Házhozszállításunk az üzletnyitás után is változatlanul megmarad, viszont a nyitással termékeink köre is bővülni fog, reméljük, hogy ezeket is szeretni fogjátok.

 

Szeretettel és köszönettel,

Emese & Balázs

  1. március 21.

Forgalmazott márkák

a nálunk elérhető termékek kiválasztásánál egy dolog vezérel minket: jót enni! a lehető legfinomabb hozzávalókat és ínyencségeket válogattuk össze neked magyar és külföldi beszállítóktól és termelőktől. büszkék vagyunk partereinkre!


Vélemények, referenciák

köszönjük a szép szavakat, nagyon sok energiát adtok nekünk nap mint nap. igyekszünk folyamatosan fejlődni és újabb és újabb finomsággal bővülni.

precíz, gondos, szép

Kedves Csapat! Egyszerűen odáig vagyok meg vissza, ahogyan csomagoljátok a ládába a rendelést: precíz, gondos, helykihasználásból is ötös és szép, már ránézni is jó!  Szóval újfent köszönöm, arról nem beszélve, hogy az áru is mindig tökéletes. Üdv: Zsuzsa

rövid határidővel és megbízhatóak vagytok

Kedves Emese és Balázs! Nagyon örülök, hogy Rátok találtam! Gratulálok a gyors és rugalmas váltáshoz, és köszönöm a munkátokat!  Nagy segítség, hogy szép árut hoztok, megfizethetően,  rövid határidővel, és megbízhatóak vagytok. További  jó munkát, és a következő szállítmányig is. Köszönöm, Ágnes

máskor is tőletek fogok vásárolni

Csodálatos az áru, amit kaptam. Nagyon meg vagyok elégedve mindennel. Máskor is tőletek fogunk vásárolni és ajánlani is foglak titeket, mert ha a piacra mentem volna, én is ilyen árut válogattam volna magamnak. Eszter

fantasztikus tökéletes szállítmány

Kedves Groenk! Csak köszönetet szeretnék mondani a fantasztikus tökéletes szállítmányért! Minden gyönyörű és fantasztikusan kedves szállítokkal érkezett, hozzánk és nagymamámhoz is (oda is rendeltünk). Megkönnyeztem a gyönyörű nagy petrezselymet. Szóval nagyon nagyon nagyon köszönjük! A legjobb, hogy vagytok mindig, de főleg most! Kitartást és egészséget kívánok, Marianna

szép termékek, színvonalas kiszolgálás

Ígéretük szerint időben megérkezett a megrendelt szállítmány, gyönyörűen összekészítve, szép termékek, színvonalas kiszolgálás, mindenkinek ajánlani fogom. Köszönjük szépen!

Groenk

Élelmiszer házhozszállítás Budapesten, az agglomerációban, a Velence-tónál, Székesfehérváron és a Balatonon.

iratkozz fel hírlevelünkre!

Klikkelj, töltsd ki az űrlapot és nézd meg az inboxodat.


FELIRATKOZOM
Közösségi média

Itt is elérsz minket!


TERMÉKEINK
INFORMÁCIÓ
PROFILOM
KAPCSOLAT

+36 70 624 6020

sales@groenk.com

X

Kosarad

Groenk Megvásárolom