Groenk

0 termék - 0 Ft

Delikát üzlet, prémium élelmiszerüzlet és bisztró a Velencei-tónál

GROENK DELI – DELIKÁT ÜZLET, CSALÁDI BISZTRÓ, PÉKSÉG, SPECIALTY KÁVÉZÓ HAMAROSAN A VELENCEI-TÓNÁL!

 

Friss zöldségek és gyümölcsök, prémium élelmiszerek, élelmiszerüzlet, pékség, specialty kávézó, delikát, étterem Velencén, a Velencei-tónál

 

Régi álmunk válik valóra, ha tavasszal megnyitjuk delinket Velencén. 

A friss élelmiszerek mellett a Marmorstein pékség kovászos kenyereivel, péksüteményeivel, specialty kávéval, házi süteményekkel és fantasztikus, ízes ételekkel várunk majd minden nap 7:00 és 19:00 között.

 

bisztró a Velencei-tónál

Delikát üzlet és családi kis bisztró Velencén, a Velencei-tónál

Miért gondoljuk, hogy szükség van Velencén egy ilyen deli üzletre?

 

Olyan élelmiszereket, alapanyagokat, hozzáalókat és ínyencségeket válogattunk össze, melyeket egy szupermarketben nem kapsz meg. Mindez családias környezetben, egy igazi ékszerdobozban kapod meg, ahol mindent tudunk a termelőpartnereinkről és termékeinkről. 

 

Ezek mellett 25 évnyi csúcsgasztronómiában eltöltött idő pont elég volt ahhoz, hogy a deli kínálatát olyan ízes ételekkel töltsük meg, melyeket egy klasszikus vendéglőben nem kaphatók. Éppen ezért kerül étlapra pár olyan modern saláta, amely a 21.századi étkezés alapja, vagy olyan lisztmentes főzelékek, hogy utána soha nem akarsz majd mást enni :) Nem maradnak el persze a klasszikus ételek sem, ugyanúgy megtalálod nálunk a csirkepaprikást, a töltött káposztát, az tanyasi csirkelevest vagy a gulyáslevest is – de mindet sokkal könnyebben, modern technológiával elkészítve. 

 

Az ételek elkészítéséhez csak a delikát üzletünkben is kapható alapanyagokat, élelmiszereket használtuk fel, ezért minden ételről pontosan tudod, mi került bele. Ennél átláthatóbban már nem is mehet a főzés :)

 

Közvetlen termelői kapcsolatainknak és jól szervezett disztribúciós rendszerünknek köszönhetően, minden zöldség és gyümölcs a szedéstől a lehető legrövidebb időn belül jut el hozzánk és kerül ki polcainkra. Csak prémium árukkal dolgozunk, a legjobb minőségű termékeket forgalmazzuk tapasztalt, profi európai és magyar termelőpartnereinknek köszönhetően. 

Zöldségeinket és gyümölcseinket gondosan kiválasztott magyar és nyugat-európai termelőpartnereinktől szerezzük be. Mindent tudunk az értékesített termékekről, az ültetéstől a csomagolásig, így garantálni tudjuk az állandó magas minőséget. 

 

Hozzávalók & ínyencségek

Groenk delikát üzlet és családi bisztró Velencén, a Velencei-tónál.

 

Mit jelent a deli szó? Milyen üzlet a deli?

A deli a német delicatessen szó rövidítése, mely ínyencséget, finomságot jelent. Eredetileg magára az ételre használták, de az évtizedek alatt és főleg a deli boltok amerikai elterjedésével már magára a helységre is ráragadt a deli szó, ahol a finomságokat árulták.

Így lett a deli egy olyan üzlet, ahol mindenféle ínyencséget, finomságot árulnak, de nem csak alapanyagot, hanem azokból kapott kész ételeket is. 

Nálunk az élelmiszerek mellett specialty kávé különlegességek, vagány, szaftos szendvicsek, modern, laktató saláták, helyben készült ízletes ételek is kaphatók.

Klasszikus magyar ételeink mellett egészséges rakott zöldségek, lasagna, friss saláták, menő lisztmentes főzelékek és Balázs klasszikusa, a boeuf bourguignon is az étlapon lesz.

 

 

Kérdésed van? Lépjünk kapcsolatba!

Email: sales@groenk.com

Foglalás: +36706246020

Facebook: groenk deli

Instagram: groenk_deli

Forgalmazott márkák

a nálunk elérhető termékek kiválasztásánál egy dolog vezérel minket: jót enni! a lehető legfinomabb hozzávalókat és ínyencségeket válogattuk össze neked magyar és külföldi beszállítóktól és termelőktől. büszkék vagyunk partereinkre!


Vélemények, referenciák

köszönjük a szép szavakat, nagyon sok energiát adtok nekünk nap mint nap. igyekszünk folyamatosan fejlődni és újabb és újabb finomsággal bővülni.

precíz, gondos, szép

Kedves Csapat! Egyszerűen odáig vagyok meg vissza, ahogyan csomagoljátok a ládába a rendelést: precíz, gondos, helykihasználásból is ötös és szép, már ránézni is jó!  Szóval újfent köszönöm, arról nem beszélve, hogy az áru is mindig tökéletes. Üdv: Zsuzsa

rövid határidővel és megbízhatóak vagytok

Kedves Emese és Balázs! Nagyon örülök, hogy Rátok találtam! Gratulálok a gyors és rugalmas váltáshoz, és köszönöm a munkátokat!  Nagy segítség, hogy szép árut hoztok, megfizethetően,  rövid határidővel, és megbízhatóak vagytok. További  jó munkát, és a következő szállítmányig is. Köszönöm, Ágnes

máskor is tőletek fogok vásárolni

Csodálatos az áru, amit kaptam. Nagyon meg vagyok elégedve mindennel. Máskor is tőletek fogunk vásárolni és ajánlani is foglak titeket, mert ha a piacra mentem volna, én is ilyen árut válogattam volna magamnak. Eszter

fantasztikus tökéletes szállítmány

Kedves Groenk! Csak köszönetet szeretnék mondani a fantasztikus tökéletes szállítmányért! Minden gyönyörű és fantasztikusan kedves szállítokkal érkezett, hozzánk és nagymamámhoz is (oda is rendeltünk). Megkönnyeztem a gyönyörű nagy petrezselymet. Szóval nagyon nagyon nagyon köszönjük! A legjobb, hogy vagytok mindig, de főleg most! Kitartást és egészséget kívánok, Marianna

szép termékek, színvonalas kiszolgálás

Ígéretük szerint időben megérkezett a megrendelt szállítmány, gyönyörűen összekészítve, szép termékek, színvonalas kiszolgálás, mindenkinek ajánlani fogom. Köszönjük szépen!

Groenk

Élelmiszer házhozszállítás Budapesten, az agglomerációban, a Velence-tónál, Székesfehérváron és a Balatonon.

iratkozz fel hírlevelünkre!

Klikkelj, töltsd ki az űrlapot és nézd meg az inboxodat.


FELIRATKOZOM
Közösségi média

Itt is elérsz minket!


TERMÉKEINK
INFORMÁCIÓ
PROFILOM
KAPCSOLAT

+36 70 624 6020

sales@groenk.com

X

Kosarad

Groenk Megvásárolom