Groenk

0 termék - 0 Ft

Delikát üzlet és bisztró a Velencei-tónál

NYITÁS MÁJUS 21-ÉN!

Delikát üzlet és bisztró Velencén, étterem a Velencei-tónál!

 

Friss zöldségek és gyümölcsök, prémium élelmiszerek, élelmiszerüzlet, pékség, specialty kávézó, delikát, étterem Velencén, étterem a Velencei-tónál

 

Régi álmunk válik valóra, ha tavasszal megnyitjuk delikát üzletünket és laza hangulatú friss éttermünket Velencén. 

A friss és tartós élelmiszerek mellett széles felvágott választékkal, kézműves sajtokkal, Marmorstein kovászos kenyérrel, Pékműhely péksüteményekkel, házi süteményekkel és tortákkal, specialty kávéval és ízes ételekkel várunk majd csütörtöktől vasárnapig 8:00 és 21:00 között.

 

bisztró a Velencei-tónál

Reggelizőhely a Velencei-tónál, reggeli Velencén

Igen! Házi péksütemények, finom kencék, bisztró tál, szendvicsek és egészséges joghurtok, frissen, hidegen préselt levek és specialty kávé.

Étterem a Velencei-tónál, bisztró Velencén

Friss konyha a legjobb alapanyagokból! Minden ételünk a delikát üzlet polcain is kapható finomságokból, hozzávalókból készül. 

 

Delikát üzlet és családi kis bisztró Velencén, a Velencei-tónál

 

Miért gondoljuk, hogy szükség van Velencén egy ilyen deli üzletre?

 

Olyan élelmiszereket, alapanyagokat, hozzávalókat és ínyencségeket válogattunk össze, melyeket egy szupermarketben nem kapsz meg. Mindez családias környezetben, egy igazi ékszerdobozban kapod meg, ahol mindent tudunk a termelőpartnereinkről és termékeinkről. 

 

Bisztrónk a friss konyhát képviseli. Minden fogásunk a delikát üzlet polcain is megtalálható alapanyagokból készül. Étlapunkra a klasszikus fogások mellett,  mint a rántott hús, a vagány, zaftos hamburgerek, a steakek, a csirkepaprikás vagy  a tanyasi csirkeleves felkerül pár menő saláta és lisztmentes főzelék is.

Fogásaink Balázs könnyedsége és egészen kivételes ízlése miatt lesznek hihetetlenül finomak. 

 

Az ételek elkészítéséhez csak a delikát üzletünkben is kapható alapanyagokat, élelmiszereket használtuk fel, ezért minden ételről pontosan tudod, mi került bele. Ennél átláthatóbban már nem is mehet a főzés :)

Mindent tudunk az értékesített termékekről és termelőkről még a külföldi partnerek esetében is, így tudjuk garantálni az állandó magas minőséget. 

 

Hozzávalók & ínyencségek

Groenk Delikát & Bisztró – delikát üzlet és családi bisztró Velencén, a Velencei-tónál.

 

Mit jelent a deli szó? Milyen üzlet a deli?

A deli a német delicatessen szó rövidítése, mely ínyencséget, finomságot jelent. Eredetileg magára az ételre használták, de az évtizedek alatt és főleg a deli boltok amerikai elterjedésével már magára a helységre is ráragadt a deli szó, ahol a finomságokat árulták.

Így lett a deli egy olyan üzlet, ahol mindenféle ínyencséget, finomságot árulnak, de nem csak alapanyagot, hanem azokból kapott kész ételeket is. 

Nálunk az élelmiszerek mellett specialty kávé különlegességek, vagány, szaftos szendvicsek, modern, laktató saláták, helyben készült ízletes ételek is kaphatók.

Klasszikus magyar ételeink mellett egészséges rakott zöldségek, lasagna, friss saláták, menő lisztmentes főzelékek és Balázs klasszikusa, a boeuf bourguignon is az étlapon lesz.

 

Itt találsz minket:

Website: www.groenkdeli.hu

Email: sales@groenk.com

Foglalás: +36706246020

Facebook: Groenk Deli

Instagram: groenk_deli

Forgalmazott márkák

a nálunk elérhető termékek kiválasztásánál egy dolog vezérel minket: jót enni! a lehető legfinomabb hozzávalókat és ínyencségeket válogattuk össze neked magyar és külföldi beszállítóktól és termelőktől. büszkék vagyunk partereinkre!


Vélemények, referenciák

köszönjük a szép szavakat, nagyon sok energiát adtok nekünk nap mint nap. igyekszünk folyamatosan fejlődni és újabb és újabb finomsággal bővülni.

precíz, gondos, szép

Kedves Csapat! Egyszerűen odáig vagyok meg vissza, ahogyan csomagoljátok a ládába a rendelést: precíz, gondos, helykihasználásból is ötös és szép, már ránézni is jó!  Szóval újfent köszönöm, arról nem beszélve, hogy az áru is mindig tökéletes. Üdv: Zsuzsa

rövid határidővel és megbízhatóak vagytok

Kedves Emese és Balázs! Nagyon örülök, hogy Rátok találtam! Gratulálok a gyors és rugalmas váltáshoz, és köszönöm a munkátokat!  Nagy segítség, hogy szép árut hoztok, megfizethetően,  rövid határidővel, és megbízhatóak vagytok. További  jó munkát, és a következő szállítmányig is. Köszönöm, Ágnes

máskor is tőletek fogok vásárolni

Csodálatos az áru, amit kaptam. Nagyon meg vagyok elégedve mindennel. Máskor is tőletek fogunk vásárolni és ajánlani is foglak titeket, mert ha a piacra mentem volna, én is ilyen árut válogattam volna magamnak. Eszter

fantasztikus tökéletes szállítmány

Kedves Groenk! Csak köszönetet szeretnék mondani a fantasztikus tökéletes szállítmányért! Minden gyönyörű és fantasztikusan kedves szállítokkal érkezett, hozzánk és nagymamámhoz is (oda is rendeltünk). Megkönnyeztem a gyönyörű nagy petrezselymet. Szóval nagyon nagyon nagyon köszönjük! A legjobb, hogy vagytok mindig, de főleg most! Kitartást és egészséget kívánok, Marianna

szép termékek, színvonalas kiszolgálás

Ígéretük szerint időben megérkezett a megrendelt szállítmány, gyönyörűen összekészítve, szép termékek, színvonalas kiszolgálás, mindenkinek ajánlani fogom. Köszönjük szépen!

Groenk

Élelmiszer házhozszállítás Budapesten, az agglomerációban, a Velence-tónál, Székesfehérváron és a Balatonon.

iratkozz fel hírlevelünkre!

Klikkelj, töltsd ki az űrlapot és nézd meg az inboxodat.


FELIRATKOZOM
Közösségi média

Itt is elérsz minket!


TERMÉKEINK
INFORMÁCIÓ
PROFILOM
KAPCSOLAT

+36 70 624 6020

sales@groenk.com

X

Kosarad

Groenk Megvásárolom