Groenk

0 termék - 0 Ft

Szabadtartású Tanyasi csirke

Az általunk forgalmazott Tanyasi csirke szabadtartásban, hozzáértő gondoskodás mellett nő fel. Húsa a mozgástól, a friss levegőtől, a természetes tápláléktól és a lassú növekedéstől lesz kivételesen finom és egészséges. 

Szabadtartású Tanyasi csirke

Mit kell tudni a Tanyasi csirkéről? Hol kapható Tanyasi csirke?

A Tanyasi csirke szülőpárjai falusi jellegűek, lassú növekedésük, valamint kiváló minőségű és kivételes ízű húsuk miatt kerülnek kiválasztásra. A kikelt csibéket meleg, tágas nappali fényt biztosító ablakos istálókban helyezik el. Tilos bármilyen növekedésserkentő szer és antibiotikum használata. Kitollasodás után a csirkék legkésőbb 42 napos életkorban kikerülnek a tágas utónevelő farmokra, friss levegőre a szabadba. Napközben fűvel borított területen tartózkodnak, ahol kedvükre csipegethetnek a füvek zöld hajtásaiból is. Nevelési ideje 81 nap, ami duplája az ipari csirke nevelési idejének. 

 

A Tanyasi csirke jól izmolt, rostos húsa kevés szabad vizet tartalmaz (16 %-kal kevesebb, mint az ipari csirke esetében), így ,,nem esik össze" felére a sütőben. A hosszú nevelési idő és a takarmány összetétele miatt fogyasztása sokkal magasabb élvezeti értéket nyújt. Íze felidézi bennünk a nagyanyáink udvarán kapirgáló csirke feledhetetlen zamatát. 

 

Mitől sárga a Tanyasi csirke bőre?

A Tanyasi csirke takarmánya 75%-ban gabona, főleg kukorica. Tápanyagtartalma a gabonafélék között is a legnagyobb, és esszenciális zsírsavakban is igen gazdag. Egy benne lévő anyag teszi olyan szép sárgává a csirke bőrét, s még az állatok vitaminellátásához is hozzájárul. A második legfontosabb gabonaféle, amit a Tanyasi csirke eszik, a takarmánybúza. Ennek fehérjetartalma a gabonafélék közül a legmagasabb.

 

Mitől más a tanyasi csirke mint az ipari körülmények között, ketrecben tenyésztett?

- A tanyasi baromfit természetes körülmények között, az állatok jó közérzetének tiszteletben tartása mellett nevelik. 

- Tenyésztése ideje sokkal hosszabb, természetesebb, mint az ipari csirkéé, amelyet sokszor 3-4 hetesen már levágnak.

- A csirkék szabadon mozoghatnak és táplálkozhatnak a füves legelőkön. 

- A tanyasi csirke húsa izmosabb, keményebb, mint az ipari csirkéé.

- Nem kapnak semmilyen antibiotikumos kezelést.

Kapirgálós csirke a legelőn

 

Mastergood Tanyasi csirke

A Master Good cégcsoport Északkelet-Magyarország területén működik, integrált takarmány-termeltetéssel, baromfitenyésztéssel, keltetéssel, brojlerhízlalással és feldolgozással foglalkozik. A cégcsoport 100%-ban a Bárány család tulajdonában van, akik 1907 óta, azaz 4. generáció óta foglalkoznak csirketenyésztéssel. 

 

Hol kapható Tanyasi csirke?

Rendelj tőlünk Tanyasi csirkét és mi házhoz szállítjuk!

A Tanyasi csirkéből készült ételek sokkal finomabbak. Ha nem hiszed, rendelj tőlünk tanyasi csirkét és mi házhoz szállítjuk. Nem kell a piacon vagy a szupermarketekben sorban állnod, ráadásul nálunk ellenőrzött forrásból származó, csúcsminőségű tanyasi csirkét kapsz.

Egy finom tyúkhúsleveshez és egy csirkepaprikáshoz az egész Tanyasi csirkét ajánljuk,  ha csirkemellre vágysz inkább, grillezett csirkemellnek és rántott csirkemellnek a Tanyasi csirkemell a lehető legjobb, még rántani, grillezni vagy sütni a filézett csirkecomb a nálunk is kapható ajánlat. És ha hiszed, ha nem, csak nálunk kapható a Tanyasi csirkemáj!

Forgalmazott márkák

a nálunk elérhető termékek kiválasztásánál egy dolog vezérel minket: jót enni! a lehető legfinomabb hozzávalókat és ínyencségeket válogattuk össze neked magyar és külföldi beszállítóktól és termelőktől. büszkék vagyunk partereinkre!


Vélemények, referenciák

köszönjük a szép szavakat, nagyon sok energiát adtok nekünk nap mint nap. igyekszünk folyamatosan fejlődni és újabb és újabb finomsággal bővülni.

precíz, gondos, szép

Kedves Csapat! Egyszerűen odáig vagyok meg vissza, ahogyan csomagoljátok a ládába a rendelést: precíz, gondos, helykihasználásból is ötös és szép, már ránézni is jó!  Szóval újfent köszönöm, arról nem beszélve, hogy az áru is mindig tökéletes. Üdv: Zsuzsa

rövid határidővel és megbízhatóak vagytok

Kedves Emese és Balázs! Nagyon örülök, hogy Rátok találtam! Gratulálok a gyors és rugalmas váltáshoz, és köszönöm a munkátokat!  Nagy segítség, hogy szép árut hoztok, megfizethetően,  rövid határidővel, és megbízhatóak vagytok. További  jó munkát, és a következő szállítmányig is. Köszönöm, Ágnes

máskor is tőletek fogok vásárolni

Csodálatos az áru, amit kaptam. Nagyon meg vagyok elégedve mindennel. Máskor is tőletek fogunk vásárolni és ajánlani is foglak titeket, mert ha a piacra mentem volna, én is ilyen árut válogattam volna magamnak. Eszter

fantasztikus tökéletes szállítmány

Kedves Groenk! Csak köszönetet szeretnék mondani a fantasztikus tökéletes szállítmányért! Minden gyönyörű és fantasztikusan kedves szállítokkal érkezett, hozzánk és nagymamámhoz is (oda is rendeltünk). Megkönnyeztem a gyönyörű nagy petrezselymet. Szóval nagyon nagyon nagyon köszönjük! A legjobb, hogy vagytok mindig, de főleg most! Kitartást és egészséget kívánok, Marianna

szép termékek, színvonalas kiszolgálás

Ígéretük szerint időben megérkezett a megrendelt szállítmány, gyönyörűen összekészítve, szép termékek, színvonalas kiszolgálás, mindenkinek ajánlani fogom. Köszönjük szépen!

Groenk

Élelmiszer házhozszállítás Budapesten, az agglomerációban, a Velence-tónál, Székesfehérváron és a Balatonon.

iratkozz fel hírlevelünkre!

Klikkelj, töltsd ki az űrlapot és nézd meg az inboxodat.


FELIRATKOZOM
Közösségi média

Itt is elérsz minket!


TERMÉKEINK
INFORMÁCIÓ
PROFILOM
KAPCSOLAT

+36 70 624 6020

sales@groenk.com

X

Kosarad

Groenk Megvásárolom