Friss zöldség és gyümölcs éttermeknek, cégeknek. Zöldség és gyümölcs szállítás Budapesten.

+36706246020
Kérje ajánlatunkat

Gyümölcs irodáknak

Kérje ajánlatunkat
Kérje ajánlatunkat

Zöldség és gyümölcs nagykereskedelem

Kérje ajánlatunkat
×
Kérje ajánlatunkat
Név
Telefonszám
Email cím
Üzenet
Gyümölcs kiszállítás cégeknek
Tovább
Zöldség éttermeknek, hoteleknek
Tovább
ÜGYFELEINK

 

Róbert Magánkórház és intézményei, Lego, Mastercard, Cetelem, IT Services Hungary, TIGRA Informatikai Csoport, Cushman & Wakefield, Graphisoft, Borealis L.A.T, Mazars Magyarország, TSPC Kft., Grenke Faktor Zrt., Kofax-Recognita Zrt.

RÓLUNK MONDTÁK

 

"Heti háromszor rendelünk irodánkba gyümölcsöt. A kollégák mindig kedvesek és segítőkészek, pontosan érkeznek, a termék minősége hibátlan. Szívből ajánlom a céget, ha irodai gyümölcsöt szeretne rendelni." (Zsófia, TIGRA Informatikai Csoport)

Rólunk

Friss zöldséget és gyümölcsöt szállítunk cégeknek, irodáknak és éttermeknek. 

 

Közvetlen termelői kapcsolatainknak és jól szervezett disztribúciós rendszerünknek köszönhetően, a szedéstől a lehető legrövidebb időn belül juttatjuk a termékeket partnereinkhez, figyelembe véve minden élelmiszer-biztonsági előírást.

Tovább
Rólunk
Dolgozói elégedettség növelése olcsón és egyszerűen: rendeljen gyümölcsöt kollégáinak, tartson irodai gyümölcsnapot!
Kérje még ma aktuális árlistánkat és a kiszállítási információkat.
Előnyök
Frissesség
Frissesség
Közvetlen termelői kapcsolatainknak és jól szervezett disztribúciós rendszerünknek köszönhetően, a szedéstől a lehető legrövidebb időn belül juttatjuk a termékeket partnereinkhez, különös figyelmet fordítva az optimális szállítási és tárolási körülményekre.
Állandó minőség
Állandó minőség
Zöldségeinket és gyümölcseinket gondosan kiválasztott  hazai és európai partnereinktől szerezzük be. Mindent tudunk az értékesített termékekről az ültetéstől a csomagolásig, így garantálni tudjuk az állandó magas minőséget és megrendelőink elvárásainak megfelelő terméket.
Élelmiszerbizonság
Élelmiszerbizonság
Az élelmiszeripari alapanyagok nyomon követhetősége kiemelten fontos az élelmiszerlánc szereplőinek. Fejlett informatikai rendszerünkkel folyamatosan garantáljuk minden partnerünk számára a teljeskörű törvényi megfelelőséget.
Híreink
Itt a sárgabarack szezon! Itt a sárgabarack szezon!
A sárgabarack június végétől augusztus végéig terem Magyarországon, ezért is kerül mindig ilyenkor a cégeknek szállított gyümölcskosarakba a sárgabarack. 
Egészséges, vegyszermentes zöldségek és gyümölcsök a kínálatunkban Egészséges, vegyszermentes zöldségek és...
Vegyszermentes gyümölcsök a munkahelyen is? Egészségtudatos cégeknél már ez sem elérhetetlen, mert rendszeresen rendelnek gyümölcskosarat az irodába.
Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient